*edited by mod Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Nisam neki strucnjak pa u restoranu uvek idem na sigurno i uzimam Casillero del diablo mada sam sinoc u Dju Dju probao italijanski Barbera d'asti na preporuku konobara i nisam se razocarao. jedino je miris mozda bio suvise jak za moj ukus.
kobni zelaya Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Navarrita Malbec-Syrahproizvodjach La Casa del Rey Mendoza, Argentina, 2000 godina.ovo mi se jako dopalo na festivalu vina, te nisam bio lenj i nadjem ko uvozi odem i kupim tri flaše po 570 din. Nisam nikakav ekspert, pa samo mogu da kažem da sam od raznih mirisa uspeo da naslutim moguće neku jagodu, onda se oseća u ustima nešto kao dimljeno, a i nekakva buđ. Sve je to jako pitko i meni lepo, ej-ha uživancija. Verpvatno da uz neko teško mesište ovo još bolje funkcioniše.Voleo bih da čujem šta forumski eksperti misle o ovom, naročito ako drugačije misle od mene.
yolo Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Navarrita Malbec-Syrahproizvodjach La Casa del Rey Mendoza, Argentina, 2000 godina.ovo mi se jako dopalo na festivalu vina, te nisam bio lenj i nadjem ko uvozi odem i kupim tri flaše po 570 din. Nisam nikakav ekspert, pa samo mogu da kažem da sam od raznih mirisa uspeo da naslutim moguće neku jagodu, onda se oseća u ustima nešto kao dimljeno, a i nekakva buđ . Sve je to jako pitko i meni lepo, ej-ha uživancija. Verpvatno da uz neko teško mesište ovo još bolje funkcioniše.Voleo bih da čujem šta forumski eksperti misle o ovom, naročito ako drugačije misle od mene.primljen si u krug eksperata, samo kazi jel si gutao budjavo ili si ispljunuo
kobni zelaya Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 primljen si u krug eksperata, samo kazi jel si gutao budjavo ili si ispljunuo Gutao sam sve! Inače, taj ukus buđi mi je bio vrlo gotivan.Usput, nešto kasnije je gutanje, dovelo do potpune nemogućnosti da se na bilo koji način oceni kvalitet poslednjih desetak vina koja sam probao, štaviše hvatao sam sebe u neznanju koje uopšte vino trenutno pijem.Nego, jel si ti pio pomenuto vino? Kakvo ti je?
yolo Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ma jok, poslednjih dana cevcim neko CG sirce na temu domaceg vranca iz petolitarskog kanistera
kobni zelaya Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ma jok, poslednjih dana cevcim neko CG sirce na temu domaceg vranca iz petolitarskog kanisteraNiko čašu meda ne popi, dok je čašom žuči ne zagrči. Tako ti je to s gutanjem
msmodesty Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Za Hippie i sve devojchice jedan ODLICHAN roze u roze flasi chak je pampur roze :wub:sto se sadrzaja tiche ja ne znam kako se ove sorte prevode, tek: CEPAGES : 35% Syrah, 35% Grenache, 30% Cinsault.Sveze, pravo letnje vino, mirise na agrume ali opet ne previse suvo vino. Ipak, svezina ostaje naglasena samo sto je obogacena i lepim vocnim notama.savrseno je islo uz jedan lep rizoto i vocnu torticuuz to i cena od 8Eda mi ga je neko poklonio odusevila bih se, ovako sam ga sama sebi poklonila )L?arrosoir ? ros? n?4
Hippie Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 fala msm... ali uff sta sam ja danas probala kod Amisa bemtizivot, neche da prodaju.. vino.... kakvo u zivotu mom nisam probala... mislim da sam one fine ljude prepala izbecivsi se posle jednog gutljaja.. nisam mogla da verujem..... ko da je neko rajsko grozdze u obliku vode proslo svud kroz mene.. nikad nisam osetila takav/snazan i predivan ukus grozdza niti u jednom vinu do sada.. moram da nadzem neki trik da mi ono prodaju.... ono je........
Musharaf Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 chakana malbec...zaista sasvim dobro. preporuka, ništa hajp.
Indy Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 ... mirise na agrume ...Agrume? Od sire, grenaša i sensoa? Ne znam kako su to izveli...
yolo Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 chakana malbec...zaista sasvim dobro. preporuka, ništa hajp.sledeci put se otvori za rezervu. bices na plafonu.
C žeton Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 (edited) Corte Real, 2000, cabernet y tempranillo, ako neko probo ovo, molim impresije.edit: proguglah, nagrada cak i u Belgrado! Izes nagrade, al ova je bas sa tezinom...ordenje Edited May 24, 2008 by C žeton
banatjanin Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Agrume? Od sire, grenaša i sensoa? Ne znam kako su to izveli...povisene kiseline ?
Hippie Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ovo bih mogla i dole na no comment....mislim.. ko me tero..... kaka reklama tako i vino
Recommended Posts