iDemo Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Znaci i Novi Pazar ima svoj Kurs ikebane?? Mashala, mashala...
bosque Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 blagojevic zarazi entuzijazmom i kreativnim pristupom predavanjima... izadjes nekako pametniji i inspirisaniji iz amfiteatra
roksi Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 au.. pa tu vam je bas izgleda zanimljivo. jasno da ni u ostatku sveta nepotizam/klanovi/veze+vezice nisu bas nepoznanica ali bar (pozivajuci se na svoje iskustvo i okruzenje) se ne moze bas toliko van protokola.
MancMellow Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Bge_nteSdY8 u čemu je ovde stvar? s obzirom na medije u kojima je našla podršku ne izgleda kao da je ovo ujdurma vlasti...
jms_uk Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 (edited) u čemu je ovde stvar? s obzirom na medije u kojima je našla podršku ne izgleda kao da je ovo ujdurma vlasti... Koliko sam ja skapirao [a info mi je uglavnom 2nd hand, jer sam bio student tamo do 1998.], u pitanju su sukobi izmedju raznih grupa na faksu [nezavisno od politike]. Edited November 15, 2016 by jms_uk
I*m with the pilots Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Novo u Skoplju.. https://www.facebook.com/SkopjeBrutalism/posts/822916691176903
porucnik vasic Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 u čemu je ovde stvar? s obzirom na medije u kojima je našla podršku ne izgleda kao da je ovo ujdurma vlasti... Koliko sam ja skapirao [a info mi je uglavnom 2nd hand, jer sam bio student tamo do 1998.], u pitanju su sukobi izmedju raznih grupa na faksu [nezavisno od politike]. Деканова пизма.
nezvanova Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 ceka se epilog eto, a i brana nas nije izneverio ;-) drzimo palceve da ovog puta sve prodje kako treba
porucnik vasic Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 ceka se epilog eto, a i brana nas nije izneverio ;-) drzimo palceve da ovog puta sve prodje kako treba То са Браном се није никад постављало као питање. Ја га без браде не би познао.
yabadaba Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) Mene Brana malo razočarao pre par dana. (nevezano za ovaj slučaj) edit. a trebalo je ovako http://www.mitarh.rs/index.php?p=project&project_id=39 Edited November 17, 2016 by yabadaba
nezvanova Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 То са Браном се није никад постављало као питање. Ја га без браде не би познао. ;-) pa nije se postavljalo, ti si nam objasnio da nije ucestvovao u toj urdurmi i neizglasavanju, cak si nam rekao i da je vrlo afirmativan refarat napisao i preporucio je, ali mi je nekako bilo logicno i ocekivala sam da se i javno oglasi povodom slucaja, to sam isto ocekivala i od mihajla, mislim, kao da je previse prizemno i sitnicavo baviti se nekim tricama, poput opstanka i ostajanja na faxu verovatno najkvalifikovanije profesorice... eto, sad smo videli da je brana bas dosta toga uradio, mozda i uspe da odbrani blagojevicku...
Recommended Posts