Jump to content
IGNORED

Arhitektura

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Znaci i Novi Pazar ima svoj Kurs ikebane™?? Mashala, mashala...

Posted

blagojevic zarazi entuzijazmom i kreativnim pristupom predavanjima... izadjes nekako pametniji i inspirisaniji iz amfiteatra

Posted

au.. pa tu vam je bas izgleda zanimljivo. jasno da ni u ostatku sveta nepotizam/klanovi/veze+vezice nisu bas nepoznanica ali bar (pozivajuci se na svoje iskustvo i okruzenje) se ne moze bas toliko van protokola. 

• 2 weeks later...
Posted (edited)

u čemu je ovde stvar? s obzirom na medije u kojima je našla podršku ne izgleda kao da je ovo ujdurma vlasti...

Koliko sam ja skapirao [a info mi je uglavnom 2nd hand, jer sam bio student tamo do 1998.], u pitanju su sukobi izmedju raznih grupa na faksu [nezavisno od politike].

Edited by jms_uk
Posted

u čemu je ovde stvar? s obzirom na medije u kojima je našla podršku ne izgleda kao da je ovo ujdurma vlasti...

Koliko sam ja skapirao [a info mi je uglavnom 2nd hand, jer sam bio student tamo do 1998.], u pitanju su sukobi izmedju raznih grupa na faksu [nezavisno od politike].

Деканова пизма. 

Posted

ceka se epilog 

eto, a i brana nas nije izneverio ;-) 

drzimo palceve da ovog puta sve prodje kako treba

То са Браном се није никад постављало као питање. Ја га без браде не би познао.

Posted

То са Браном се није никад постављало као питање. Ја га без браде не би познао.

;-) pa nije se postavljalo, ti si nam objasnio da nije ucestvovao u toj urdurmi i neizglasavanju, cak si nam rekao i da je vrlo afirmativan refarat napisao i preporucio je, ali mi je nekako bilo logicno i ocekivala sam da se i javno oglasi povodom slucaja, to sam isto ocekivala i od mihajla, mislim, kao da je previse prizemno i sitnicavo baviti se nekim tricama, poput opstanka i ostajanja na faxu verovatno najkvalifikovanije profesorice... eto, sad smo videli da je brana bas dosta toga uradio, mozda i uspe da odbrani blagojevicku...