Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arhitektura

Featured Replies

Dodaj na cenu i milion za septičku jamu.

Mala nužda može i u bazenu, a velika sa terase. Milion osto u kući!

• Replies 1.6k
  • Views 180.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Unutrašnjošću sam se manje bavio i gotovo da je nisam fotografisao. Iznenađenje mi je bilo (još ranije dok sam samo čitao o ovom zdanju) da se izabere staklo kao dominantni materijal za glavni ko

• juce napravili jednodnevni izlet do Buffaloa, a medju glavnim zadacima nam je bilo da vidimo nestvarno lepu Frenk Lojd Rajt-ovu Martin House koja je nekako uvek u senci cuvene kuce na vodopadu iako je

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Valensija, raj           Ovo ^ je zgrada levo:       Imam mnogo vise slika vrata i ulaza tokom prve posete gradu, moracu da

Posted Images

Dodaj na cenu i milion za septičku jamu.

Mada na slici ne izgleda tako, kuca ce biti udaljena na 200 metara od ekluzivnog bejrutskog naselja RedRock Village & Spa, tako da nista od jame;).

Mala ispravka u vezi cene, 2.2 miliona je raspoloziva suma za izgradnju. Arhitekte kazu da ce trosak biti izmedju pola miliona i milion dolara.

Mada na slici ne izgleda tako, kuca ce biti udaljena na 200 metara od ekluzivnog bejrutskog naselja RedRock Village & Spa, tako da nista od jame;).

Mala ispravka u vezi cene, 2.2 miliona je raspoloziva suma za izgradnju. Arhitekte kazu da ce trosak biti izmedju pola miliona i milion dolara.

:ziga:

kupujes  :) ? zovi na zurezu.

kupujes  :) ? zovi na zurezu.

Да сад идем у пензију...кад видиш шта је код нас око пола милиона...

evo šta u Londonu ima za 1,25 miliona funti

peel-large_trans++ZgEkZX3M936N5BQK4Va8RW

49 kvadratnih metara, širina kuće 2 metra. Kensington doduše

:s_c:

cekaj, to usko govance kosta toliko? brate mili  :huh:

cekaj, to usko govance kosta toliko? brate mili  :huh:

У Минхену квадрат 5000 јеврића. У Швабингу дупло.

Pre ili posle brexita?  :wicked:

to londonsko tržište kad implodira, a implodirati mora bez obzira što su prenaduvane cene ove godine u laganom padu, biće hindeburg stajl kreš

to londonsko tržište kad implodira, a implodirati mora bez obzira što su prenaduvane cene ove godine u laganom padu, biće hindeburg stajl kreš

Цела Енглеска је прецењена нечувено.

• 1 month later...

ukoliko ima upucenih ili pak mladih koji su jos na faxu pa do njih dopiru neka suskanja, ajd nek nam malo prepicaju sta stoji iza neizbora dr ljiljane blagojevic u zvanje redovnog profe i sledstveno tome, sut karte sa faxa? meni je zaista neverovatno to sto se desilo, cak mi je mnogo nejasnije od medenice koji je bio mnogo vise u zizi i pre ''slucaja'' zbog raznoraznih stvari... ova zena mi deluje skroz kompetentno, meni nije predavala ali mladi kojima jeste, a koje ja poznajem, su je izuzetno postovali, obozavali njena predavanja i njenu strucnost. niti je ekscentricna, niti konfliktna, opet, sa druge strane nije ni projektant pa da nekome otima tezge i sl... i kako se o citavom slucaju nisu oglasili npr. mihajlo ili brana mitrovic, jel moguce da ni njih nije briga sta se desava na tom faxu? mislim, pominjem njih jer su oni poznati i sirem i nearhitektonskom auditorijumu :-) ajd neki opric, ako je iko upucen ili je cuo neke insajderske pricice.... :)

ukoliko ima upucenih ili pak mladih koji su jos na faxu pa do njih dopiru neka suskanja, ajd nek nam malo prepicaju sta stoji iza neizbora dr ljiljane blagojevic u zvanje redovnog profe i sledstveno tome, sut karte sa faxa? meni je zaista neverovatno to sto se desilo, cak mi je mnogo nejasnije od medenice koji je bio mnogo vise u zizi i pre ''slucaja'' zbog raznoraznih stvari... ova zena mi deluje skroz kompetentno, meni nije predavala ali mladi kojima jeste, a koje ja poznajem, su je izuzetno postovali, obozavali njena predavanja i njenu strucnost. niti je ekscentricna, niti konfliktna, opet, sa druge strane nije ni projektant pa da nekome otima tezge i sl... i kako se o citavom slucaju nisu oglasili npr. mihajlo ili brana mitrovic, jel moguce da ni njih nije briga sta se desava na tom faxu? mislim, pominjem njih jer su oni poznati i sirem i nearhitektonskom auditorijumu :-) ajd neki opric, ako je iko upucen ili je cuo neke insajderske pricice.... :)

Укратко, Ђокић је пореметио памећу. Написан је одличан реферат, једноставно то је нека његова сулуда пизма.