June 5, 20168 yr Pogledao sve u dahu... Uf, uvijek su dokumentarce umjeli posložiti :) I poredio dronovane HD pejzaže sa umazanom PTC kamerom :smor: Edited June 5, 20168 yr by giuseppe
June 5, 20168 yr Nema na cemu, drugari :) Giuseppe, slazem se, Hrvati imaju odlicne dokumentarce. Sljedeca sezona Betonskih spavaca za temu ima spomenicku bastinu.
June 6, 20168 yr kakav presek istorijskog trenutka i sistema vrednosti (tacnije, urusavanja istog). mrduljas, cista petica. a odjavna spica mi je hit meseca;))) Sljedeca sezona Betonskih spavaca za temu ima spomenicku bastinu. au, super! valjda ce i to staviti online.
September 3, 20168 yr bbc dokumentarac u dve epizode, building the ancient city: athens and rome. ima na yt
September 9, 20168 yr Casa Brutale: na visini od 1600m, 270 kvadrata. cena izgradnje 2.2 miliona, bice zavrsena 2018. arhitekti su Grci Laertis Antonios Ando Vassiliou i Pantelis Kampouropoulos. ok, ja ne bih izasao na terasu ni pod tackom razno, ali kuca je sjajna i pravo ime nosi.
September 9, 20168 yr Casa Brutale: na visini od 1600m, 270 kvadrata. cena izgradnje 2.2 miliona, bice zavrsena 2018. arhitekti su Grci Laertis Antonios Ando Vassiliou i Pantelis Kampouropoulos. ok, ja ne bih izasao na terasu ni pod tackom razno, ali kuca je sjajna i pravo ime nosi. Ово чак и није скупо.
September 9, 20168 yr Dodaj na cenu i milion za septičku jamu. Но, кад се озбиљно погледа шта код мене у комшилуку скоро толико кошта ( такође са септичком јамом) ово дође збиља ОК.