December 5, 2025Dec 5 11 hours ago, assignment said:Vi ste beše iz Hanovera? I ti sviraš beše na ibanezu? Progressive / melodic metal, mene malo podsećate na rane radove vaših zemljaka Queensryche, oko operation mindcrime ere, mada ste vi čvršći malo.Sjajna svirka, stvarno... Odličan Vam je i pevač, podseća glas malo na Roni Džejms Dia. Edited December 5, 2025Dec 5 by Kreator
December 5, 2025Dec 5 5 minutes ago, Kreator said:Vi ste beše iz Hanovera? I ti sviraš beše na ibanezu? Progressive / melodic metal, mene malo podsećate na rane radove vaših zemljaka Queensryche, oko operation mindcrime ere, mada ste vi čvršći malo.Sjajna svirka, stvarno... Odličan Vam je i pevač, podseća glas malo na Roni Džejms Dia.Malo niže od Hanovera, i prema zapadu, kod Bilefelda...Dobro si to povezao, obožavam Quensryche, ali gitaru sam kupio zbog gospina Šuldinera i Human 😂Ali Quensryche su Ameri i već duže propali...Pevač je Argentinac, koji se preselio u Španiju. Ovo je treći album sa njim na vokalima.... I naravno ima Dio vajb 🤘
December 5, 2025Dec 5 Negde sam zabagovao još kao klinac kada sam ih slušao da su oni nemci Sigurno zbog ÿ. A eto nikad nisam proveravao stvarno odakle su. Bivša devojka je slušala Queensrÿche.Dobri rifovi i odličan refren u ovoj pesmi. Edited December 5, 2025Dec 5 by Kreator
December 5, 2025Dec 5 2 minutes ago, Kreator said:I ova starija pesma mi se sviđa.Hvala, to je sa trećeg albuma. Sem produkcije moj omiljeni album. 2028 na 15 rodjendan će biti objavljen opet, sa zvukom koji materijal zaslužuje. I daje mi mogućnost da korigujem neke "sitnice" 😂
December 5, 2025Dec 5 2 minutes ago, assignment said:Hvala, to je sa trećeg albuma. Sem produkcije moj omiljeni album. 2028 na 15 rodjendan će biti objavljen opet, sa zvukom koji materijal zaslužuje. I daje mi mogućnost da korigujem neke "sitnice" 😂Zvučite kao Kamelot ovde, pogotovo sa pevačem i pevačicom zajedno. Sjajna pesma.
December 13, 2025Dec 13 http://www.hellycherry.com/2024/05/accept-humanoid-limited-edition-2024.htmlKnjigovanjeBlack Sabbath - Back to the Beginning (Live) (2025)Piše: Ilija Đurđanović Black Sabbath, huh? Ovakav koncert se čekao dugo, ne kao kambek nego kao poklon celoj četi fanova ovog benda i ovakvog zvuka. Koncertne live albume treba posedovati u...
December 13, 2025Dec 13 Spot kao da je sniman u okolini Bora ili Majdanpeka. Edited December 13, 2025Dec 13 by Kreator