May 3May 3 „He lives like a king… or rather like a Roman emperor. For a Communist, he does extraordinarily well.” Richard Barton
May 3May 3 4 hours ago, Filozof manijak said:Kraljica Elizabeta:Ne znam tko je ovaj čovek, ali ako je on bravar ja sam Greta Garbo.ona je znala, ali to se ne prica...
May 4May 4 Samo još 4 godine od pola veka od smrti najvećeg sina naših, vrlo, ispostaviće se, nesrećnih, naroda i narodnosti. Kako vreme leti.
May 4May 4 35 minutes ago, Vapad said:Samo još 4 godine od pola veka od smrti najvećeg sina naših, vrlo, ispostaviće se, nesrećnih, naroda i narodnosti.Kako vreme leti.Slovenci i Hrvati mi bas i ne izgledaju previse nesrecni.
May 4May 4 Pa sto bi bili nesrecni kad su dobili svoje drzave koje su zeleli. Doduse, dosta Hrvata napustilo u medjuvremenu njihovu lijepu, jer ima i boljih i uredjenijih drzava, pa su i oni sada srecniji..
May 4May 4 36 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa sto bi bili nesrecni kad su dobili svoje drzave koje su zeleli. Doduse, dosta Hrvata napustilo u medjuvremenu njihovu lijepu, jer ima i boljih i uredjenijih drzava, pa su i oni sada srecniji..Nisu oni zeleli svoje drzave, nego Jugoslaviju i petokraku, ali ih je vampirDraza oterao pasu morali. Malo su prvo kolebali dal da ipak pokusaju saretkim srpskim komunistima da se udruze da sacuvaju Yugu i petokraku, ali zakljucili su da je bitka nerealna protiv vampir-Draze, pa su tuzna srca odradili separatizam i uveli demokratiju, sto ti je nesto kao levoliberalni komunizma samo se krace izgovara.Ko drukcije kaze, revizionira i laze
May 4May 4 3 hours ago, Lo Zingaro said:Slovenci i Hrvati mi bas i ne izgledaju previse nesrecni.Kad su bili narodni i narodnosti izgleda da su bili nesrećni, sada me baš ne interesuje kako su, njihova stvar.
May 4May 4 Popular Post Učestvovao sam lično pre 40 godina u nečemu na današnji dan na vrlo gledanom mestu:4.maj 1986.Polaganje cveća na Titov grob, u ime svih ljudi, širom SVETA, koji su slali lovu PREKO CELE GODINE sa tom namenom.Cifra za ovaj buket bila je stvarno velika i za današnje pojmove.PSPo prootokolu, ja u pratnji p.puk. Stevana Stojanova, po polaganju cveća obilazim grob. Edited May 4May 4 by zmanic