March 10, 201312 yr Briž baza. Što se mene tiče, u Brisel i ne morate. Mada, lep atomijum... I pogled na Hejsel sa njega :)
March 10, 201312 yr Mislis da je dovoljno ranim jutrom iz Amsterdama do Briza, hotel, setnja, spavanje, dorucak, setnja. i voz za Amsterdam? Edited March 10, 201312 yr by Milosh76
March 10, 201312 yr Ma gde Briž baza, krajnji zapad, sve daleko. Baza Gent, i Briž i Antverpen i Brisel na pljuc.
March 10, 201312 yr Pazi, ja sam Briž obišao za bukvalno 6, 7 sati, na brzaka. Ne znam koliko ima vozom od Amsterdama do Briža, kontam nekoliko sati? U svakom slučaju, mislim da ćeš imati dovoljno vremena za korektan obilazak.
March 10, 201312 yr Miloshe, sta slusas Razumnog, njemu dobacili nesto na ulici, pa se sav prepao. idi vidi Brisel, lep grad. ovde sam ja bio, nije skupo, niko ti ne smeta i centar grada.
March 10, 201312 yr dig, koliko dana mi treba za Gent, Briz, Antverpen i Brisel? U Holandiji sam 7 dana ukupno, pa bih i nesto i tamo da vidim :D
March 10, 201312 yr Jesi kolima? Ako jesi, kad kreneš iz NL prvo udaraš na Antverpen, obiđi to, pa odatle idi da vidiš Briž i uvače kuntaj u Gentu. Ujutru Gent pa lagano za Brisel. Briž i Gent su baš mali, par sati puna kapa.
March 10, 201312 yr Sestra mi je u Hilversumu, izmedju Utrehta i Amsterdama, idem do nje avionom, pa planiram odatle da se setkam po Holandiji i da odvojim 2 dana, recimo, za Belgiju.Mozda uzmem njena kola sa HR tablama, a mozda idem vozom, nisam to jos organizovao.Znaci mislis da mi je jedno spavanje u Gentu dovoljno za sva tri grada? Plan je da iz Amsterdama dodjem do jednog grada koji ce mi biti baza, recimo Gent, pa odatle da obidjem Briz, Brisel i Antverpen (po tvojoj preporuci i preporuci gospodina Googla :D )
March 10, 201312 yr Ako ćeš vozom Gent ti je opet sasma dobra baza. I Briž i Brisel na po ure vozom, a u dolasku od Utrehta odeš do Antverpena, obiđeš ga pa na voz za Gent.
March 10, 201312 yr Onda necu preterivati, Gent, Briz i Brisel su dovoljni za pocetak. Za to mi je dovoljno jedno spavanje u Gentu?
March 10, 201312 yr Onda necu preterivati, Gent, Briz i Brisel su dovoljni za pocetak. Za to mi je dovoljno jedno spavanje u Gentu?Bez Brisela, spavanje u Brižu :D
March 11, 201312 yr Fino malo mesto za pivo u Antverpenu - Paters Vaetje, na minut hoda od gradske kuce sa bezbroj zastava
March 11, 201312 yr a planiram da odem do Belgije na 2 dana, da obidjem Brisel i Briz.i Gentmož i Antverpen ako stigneš, ako ne drugi put2 dana je dostanajbolje je da odsedneš u Gentueto
March 11, 201312 yr hvala svima na savetima, sad jos samo da nadjem smestaj koji nije 100 evra za jedno nocenje za dvoje :D Edited March 11, 201312 yr by Milosh76