*edited by mod Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Lajkujes nesto sto jesi pa onda taj neki promeni ime i svrhu strane ili je proda.
Hippie Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 moguche... samo me zbunjuje sto su ove 2 stranice sto sam "lajkovala" medz mojim most recent likes.. i ovo nije prvi put..... isto se desilo sa nekom muzickom stranicom punom tresha..... 2-3 puta sam morala da je anlajkujem, a bez da sam je ikad like
mirjam Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Lajkujes nesto sto jesi pa onda taj neki promeni ime i svrhu strane ili je proda. Mislim da stranice tj. web page ne moze da menja ime posle 100 fanova, bas iz tog razloga. Ono sto moze je da neko napravi profil i prikupi prijatelje i onda se transformise u stranicu, sa novim imenom. Zadrzava prijatelje koji onda postaju fanovi ali ne zadrzava slike i lajkove na njima ... samo ima fanove i profilnu sliku.
*edited by mod Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Ja sam pre neki dan otkrio da sam fan nekog indijskog Istoka Pavlovica. Kaze bavi se marketingom i ima pratioce i postovaoce iz celog sveta, a najveci uspeh mu je to sto je nabio toliko fanova za kratko vreme. Ko zna na osnovu cega mi se on provukao.
renne Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 opet su promenili izgled timelina, meni se upravo aktiviralo, slike su sada ogromne
ToniAdams Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Ja sam pre neki dan otkrio da sam fan nekog indijskog Istoka Pavlovica. Kaze bavi se marketingom i ima pratioce i postovaoce iz celog sveta, a najveci uspeh mu je to sto je nabio toliko fanova za kratko vreme. Ko zna na osnovu cega mi se on provukao. ima softver za nabivanje lajkera. imas na jucubu demnostraciju. i ja sam otkrivao svojevremeno da sam fan nekih cudesa za koje u zivotu nisam cuo.
betty Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 ja svako toliko 'lajkujem' sandzacke novine pa mi na zid stizu njihovi sadrzaji
ToniAdams Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 ja sam tako lajkovo neku saljivu stranu izbosne, nesto kao njuz, al jos manje smesno.
ivy Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 (edited) opet su promenili izgled timelina, meni se upravo aktiviralo, slike su sada ogromne i meni evo sada,slike su ogromne a linkovi mikro mali i nije pregledno..ic mi se ne svidja :( ali kao i svaka promena dok se ne navknem Edited March 11, 2014 by ivy
belch Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 meni se nista ne menja jer drzim fb na spanskom evo vec druga major promena koju ne vidim
Rick.James Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 (edited) Edit> Problem resen, pa da ne smaram. Edited March 26, 2014 by Rick.James
Sir Oliver Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Atheist Rap official https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=671331136255981&id=184703218252111&fref=nf
ToniAdams Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 bijo padu sklon ne bih ni znao da nam hela nije javio kontam da je igrao ono nesto kendi kres saga, kad je sve nestalo
Recommended Posts