Jump to content
IGNORED

FACEBOOK


Milosh76

Recommended Posts

Cudi me da niko jos nije otvorio ovu temu, ali nikad nije kasno. Za pocetak malo marketinga pa ko voli nek izvoli.U svakom slucaju, nije moja grupa, ali lepo je da postoji. Mene zanima koje su vam omiljene aplikacije, koje igrice igrate, da li vas nervira FB chat i sama sporost FB-a i slicne stvari? Posto ovde ne smeju da se otkrivaju identiteti korisnika, sto je normalno, neke cete prepoznati, ja licno jesam, neke necete, al to nije ni bitno.Facebook je postao globalna zabava ili zaraza kako zelite i sve vise firmi blokira FB jer zaposleni su vise na netu i igraju igrice (recimo) nego sto rade svoj posao. Ko zna mozda naletite/mo na neke izgubljene prijatelje.

Link to comment

fejsbuk je ultra cool. najvise volim da hagujem, da pokujem i da resavam kviz "koja pozntata licnost bi najvise volela da te usvoji".

Link to comment
fejsbuk je ultra cool. najvise volim da hagujem, da pokujem i da resavam kviz "koja pozntata licnost bi najvise volela da te usvoji".
I ko te je usvojio?Daj link :)
Link to comment

fB je zlo .....najvolem Geo challenge preko 16kword challenge preko 13k i da šutam-ljude-u-dupejedino dobro kod te gluposti sto me obavesti 7do3 dana ranije o necijem rodjendanu

Link to comment
Cudi me da niko jos nije otvorio ovu temu, ali nikad nije kasno.
Pa postoji tema o FB, ali dobro, ako se ovde priča ne bude vodila o sociološkim aspektima kao na Društvu neka je i ovde. U protivnom će biti merdžovanja.
Link to comment

Ne koristim nikakve aplikacije, ni igrice, niti mi je jasno čemu uopšte služe. :huh: Ok, dobra je stvar pronaći nekog/čuti gde je sad i šta radi, ali zaista ne vidim svrhu slanja kafa, zagrljaja, i čega sve ne. Dobro je da ima opcija da sve zahteve zajedno odbiješ kad se nakupe. :P

Link to comment
^ Kad neko kaže ovako nešto, odma ti je jasno da ga intenzivno koristi :D
ma jok, nego rodbini i prijateljima shirom sveta okacim slike na FB umesto da svima shaljem mejlove (npr.)...
Link to comment
  • 2 weeks later...
fB je zlo .....najvolem Geo challenge preko 16kword challenge preko 13k
Te Playfish igrice su jedna od retkih stvari koja vredi tamo, mislim što se tiče igara/aplikacija.Inače Geo challenge rekord mi je nešto preko 36 hiljada, ali za Word challenge sam duduk :)
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...