Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted

film iz kasnih 60ih ili ranih 70ih. radi se o bul terijeru koji ucestvuje u borbama, pa izgubi, pa radi nesto drugo... taj film sam gledao sto puta kad sam bio klinac, sad ne mogu da se setim kako se zove. moglo bi biti neko licno ime kao naslov..

Posted

Pojmam nemam naravno, ali izgluglao sam ovo pa baci pogled da nije slučajno to to...

• 2 weeks later...
Posted

Češkoslovački ili Poljski, Nekoliko radnika i radnica gradske čistoće (valjda) razgovaraju na otpadu. Bejah dete, ali mi se čini da je neka kritika sistema.

• 3 weeks later...
Posted

Ima li negde Sound of my voice da se nadje?

• 2 weeks later...
Posted

Hm..... možda ću malo nesretno opisati radnju filma ali nemojte zameriti, dosta toga sam zaboravio pa zato hoću da ga nađem da ga pogledam ponovo :)Francuska (valjda) je mesto gde se odvija radnja filma. Momak vozi bicikl ulicama nekog malog prigradskog naselja i iz nekog razloga padne i povredi se. Neki čovek koji živi tu u blizini mu daje dozvolu da koristi telefon iz njegove kuće i momak ubrzo shvata da ovaj drži nekog (devojku valjda) za taoca. Pokušava da pobegne ali ga ovaj dočekuje i lopatom (možda sam i ja to dodao u svojoj glavi :) ) ga udara i ovaj pada u nesvest. Kada se probudio posle nekog vremena shvata da se nalazi u istoj toj sobi gde je ona devojka bila i da je sada on sam postao taoc. U toj kući žive još i žena od tog kidnapera i njihova ćerka. Jedini način kako on može da pobegne iz kuće je da pobedi kidnapera u šahu (pošto je ovaj navodno bio šampion 10 godina unazad ili tako nešto slično). Momak otkriva i tela u podrumu od kojih je ovaj napravio šahovske figure i (mislim da) poslednju partiju koju igraju je baš u tom podrumu sa tim "figurama"......nije najsretnije objašnjenje ali ko je gledao setiće se :) ...... čeprkam po netu već neko vreme ali ne mogu nikako da nađem koji je naslov tog filma......

Posted (edited)

5150 Rue des Ormes

Edited by bob loblaw
Posted
5150 Rue des Ormes
Jeste! Hvala puno! :)
  • 1 month later...
Posted

Ima li negde na net-u da se nadje TURNEJA Gorana Markovica ali serija a ne film.

Posted

Za Zorgluba - da nisu Ševe na žici Jiži Mencla?

Posted

Horor film, secma se da se pustao redovno kao po komandi oko Bozica a jedina poznata mi je da u jednom trenutku (ili tokom celog filma) klinci imaju nekakvu crnu rupu ili vakum koja hoce da ih usisa iz ormana ili vrata pa se oni tu drze za dovratke da ne upadnu.