Lrd Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ko će da dočeka? http://www.youtube.com/watch?v=xF--d0hSyf8&feature=relmfuhttp://www.youtube.com/watch?v=rPUO2DpBPOE&feature=relmfu
Filipenko Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 I šta kažu, Marija Karan ( ) će učestvovati u 5. sezoni?
MiddleClass Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Ovo se sutra nastavlja? Naci u ponedeljak downloadujemo? Cool. :)
morgana Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 I šta kažu, Marija Karan ( ) će učestvovati u 5. sezoni?jel to znaci da ce da crkne, makar u seriji?podrzavam.
Lrd Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Što kaže Sem Gemdži, joj, radosti najmilija i svi su mi snovi ispunjeni.Samo, trebalo bi da se ograniče na osam hiljada klifhengera po epizodi, malo je intenzivno ovako.Kako mi je nedostajala serija. Sad mogu mirno na posao.Ah, da. Epizoda je potpuna ludnica. Živeli. :)
foton_u_mirovanju Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Kida. Pam je ultimativna carica. Lilith willing, gledaćemo najjače vampirke ikada ove sezone i još mnogo sibling fuckinga...što reče Erik na početku - fuck Sookie! A možda je Tara i utepa. :D
MiddleClass Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Kakva epizoda! "I Love You Jason Stackhouse""We fight like siblings but we fuck like champions."
gervasius twinkleminkleson Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 konacno prosle nedelje nastavih gledanje. Bio sam se zaustavio pred kraj trece sezone, bilo mi prilicno dosadno. Na pola cetvrte, nije mnogo bolje. Sookie je dosadna do krajnjih granica, ova romansa sa Ericom The Pussy Vikingom je dosadnija od one sa Billom na pocetku serije. Ova Samova indijka sto glumi shapeshifterku Indijanku je supercute
copkillah Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Naravno dobra epizoda, ja zadovoljan kako je sezona počela.
Lrd Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 :wub: Ne znam šta mi je slađe ili draže ili pekmezastije. Najsporija i najemotivnija epizoda do sad. Opet imam onaj osećaj da bih gledao samo True Blood po ceo celcijati dan i ne mogu da dočekam sledeću epizodu.Mini pooll™: emotivni Džejson ili emo Hojt?
copkillah Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Nedovoljno emo Hojta za procenu. Dobra epizoda :)
Recommended Posts