Jump to content

Istinska Krv

Featured Replies

• Author

I šta kažu, Marija Karan ( :isuse: ) će učestvovati u 5. sezoni?

Srbi ubili Suki. :D

Ovo se sutra nastavlja? Naci u ponedeljak downloadujemo? Cool. :)

I šta kažu, Marija Karan ( :isuse: ) će učestvovati u 5. sezoni?
jel to znaci da ce da crkne, makar u seriji?podrzavam.

Što kaže Sem Gemdži, joj, radosti najmilija i svi su mi snovi ispunjeni.Samo, trebalo bi da se ograniče na osam hiljada klifhengera po epizodi, malo je intenzivno ovako.Kako mi je nedostajala serija. Sad mogu mirno na posao.Ah, da. Epizoda je potpuna ludnica. Živeli. :)

Kida. Pam je ultimativna carica.

Lilith willing, gledaćemo najjače vampirke ikada ove sezone i još mnogo sibling fuckinga...što reče Erik na početku - fuck Sookie! A možda je Tara i utepa. :D

Jos nema prevoda <_<

Kakva epizoda! :Hail:"I Love You Jason Stackhouse""We fight like siblings but we fuck like champions.":lol:

1339468211468_2939104.png

konacno prosle nedelje nastavih gledanje. Bio sam se zaustavio pred kraj trece sezone, bilo mi prilicno dosadno. Na pola cetvrte, nije mnogo bolje. Sookie je dosadna do krajnjih granica, ova romansa sa Ericom The Pussy Vikingom je dosadnija od one sa Billom na pocetku serije. Ova Samova indijka sto glumi shapeshifterku Indijanku je supercute :wub:

woot.gifwoot.gifslide_233261_1107630_free.gif

n69rnk.jpg

Edited by Lrd

Naravno dobra epizoda, ja zadovoljan kako je sezona počela.

:wub: :wub: Ne znam šta mi je slađe ili draže ili pekmezastije. Najsporija i najemotivnija epizoda do sad. Opet imam onaj osećaj da bih gledao samo True Blood po ceo celcijati dan i ne mogu da dočekam sledeću epizodu.Mini pooll™: emotivni Džejson ili emo Hojt?

Nedovoljno emo Hojta za procenu. Dobra epizoda :)