September 5, 201113 yr jaoooooj, pa jedva cekam sledecu nedelju i finale.nekako mi se uvek cini da ce da useru sezonu, a onda postanu super duhoviti i u kickass raspolozenju.odlicno.
September 6, 201113 yr Ja gledam ovo i uopšte ne znam šta mi to treba. I svaki put kad Suki kaže fuckin'/bitch/fucker/bullshit/..., meni liči ko da psuje Ceca Bojković u nekoj od svojih interpretacija srpske domaćice sa karijerom. Al' gledam, površna sam, Erik je opasan frajer.
September 6, 201113 yr jel da :D[mislim da sam i ja dosla do toga da gledam samo zbog erika. ghhhhhhh]]
September 6, 201113 yr meni je super kako je on skinuo americki akcenat! nikad nisam cula svedjanina da tako dobro prica engleski.a, da, dobar je i 'nako. Edited September 6, 201113 yr by rajka
September 6, 201113 yr ja gledam zbog indijke shifterke obzirom da su ukinuli azijatkinju kikbokserku. a nisam površan, gledam i andija i terija belfleura. warning. i have ptsd!
September 6, 201113 yr Što se akcenta tiče, meni je najjači ovaj što glumi Bila (sad se pravim da mu ne znam pravo ime), on je zapravo Britanac koji je skinuo južnjački akcenat američkog engleskog. :D Sookeeeh!A gledam i zbog džibera Džejsona. I Pam, naravno. Edited September 6, 201113 yr by foton_u_mirovanju
September 7, 201113 yr Nakon 25 sezona Tru blada kad konačno vidimo kraj serije neko će negde pričati tračeve o ruskom milijarderu koji je platio da mu se snimi epizoda kad ptica trkač... Suki krepa. Edited September 7, 201113 yr by McCabe
September 7, 201113 yr Izgleda da ja ovih dana gledam samo zbog uvodne špice. Najbolja špica ikada. Kad ona prođe, epizode po pravilu idu nizbrdo.Jug, bato! Močvara, vlaga, mrtvi oposumi i osušeni aligatori; bog, bilijar i striptiz u drumskoj kafani; seks, zlo i nasilje, gospel i egzorcizam, krštenje i rasizam. Ne može da mi dosadi.http://www.youtube.com/watch?v=vxINMuOgAu8
September 7, 201113 yr Daaaaadada! Ja sam počela da gledam seriju samo zbog špice, slučajno uhvatila onomad na Fox Life-u. Ova i originalna špica za Homicide su mi najnajnaj. Edited September 7, 201113 yr by foton_u_mirovanju
September 8, 201113 yr Špica jeste super, ali onako iskreno - ko vam od njih stvarno deluje kao južnjak, osim onih werepanthera, šerifa i Hojtove keve?
September 8, 201113 yr pa hojt, lici na jednog mog sefa koji je teksasan :Dali je zanimljivo kako su nasli glumce: jedan britanac, jedan svedjanin, jedan australijanac, jedna kanadjanka...
September 9, 201113 yr Erik je najjači lik od prve scene u kojoj se pojavljuje. Odlepila sam od muke kad se primio na Suki.http://www.youtube.com/watch?v=GCkxioDe_vA&NR=1 Edited September 9, 201113 yr by Valkyrie