Killiana Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jaoooooj, pa jedva cekam sledecu nedelju i finale.nekako mi se uvek cini da ce da useru sezonu, a onda postanu super duhoviti i u kickass raspolozenju.odlicno.
foton_u_mirovanju Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ja gledam ovo i uopšte ne znam šta mi to treba. I svaki put kad Suki kaže fuckin'/bitch/fucker/bullshit/..., meni liči ko da psuje Ceca Bojković u nekoj od svojih interpretacija srpske domaćice sa karijerom. Al' gledam, površna sam, Erik je opasan frajer.
Killiana Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 jel da :D[mislim da sam i ja dosla do toga da gledam samo zbog erika. ghhhhhhh]]
rajka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 (edited) meni je super kako je on skinuo americki akcenat! nikad nisam cula svedjanina da tako dobro prica engleski.a, da, dobar je i 'nako. Edited September 6, 2011 by rajka
Ryan Franco Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ja gledam zbog indijke shifterke obzirom da su ukinuli azijatkinju kikbokserku. a nisam površan, gledam i andija i terija belfleura. warning. i have ptsd!
foton_u_mirovanju Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 (edited) Što se akcenta tiče, meni je najjači ovaj što glumi Bila (sad se pravim da mu ne znam pravo ime), on je zapravo Britanac koji je skinuo južnjački akcenat američkog engleskog. :D Sookeeeh!A gledam i zbog džibera Džejsona. I Pam, naravno. Edited September 6, 2011 by foton_u_mirovanju
Razzmatazz Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 I ja gledam samo zbog Pam. I dana kad će Suki da skapa.
Ryan Franco Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 (edited) Nakon 25 sezona Tru blada kad konačno vidimo kraj serije neko će negde pričati tračeve o ruskom milijarderu koji je platio da mu se snimi epizoda kad ptica trkač... Suki krepa. Edited September 7, 2011 by McCabe
malkin Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Izgleda da ja ovih dana gledam samo zbog uvodne špice. Najbolja špica ikada. Kad ona prođe, epizode po pravilu idu nizbrdo.Jug, bato! Močvara, vlaga, mrtvi oposumi i osušeni aligatori; bog, bilijar i striptiz u drumskoj kafani; seks, zlo i nasilje, gospel i egzorcizam, krštenje i rasizam. Ne može da mi dosadi.http://www.youtube.com/watch?v=vxINMuOgAu8
foton_u_mirovanju Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 (edited) Daaaaadada! Ja sam počela da gledam seriju samo zbog špice, slučajno uhvatila onomad na Fox Life-u. Ova i originalna špica za Homicide su mi najnajnaj. Edited September 7, 2011 by foton_u_mirovanju
Razzmatazz Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Špica jeste super, ali onako iskreno - ko vam od njih stvarno deluje kao južnjak, osim onih werepanthera, šerifa i Hojtove keve?
rajka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 pa hojt, lici na jednog mog sefa koji je teksasan :Dali je zanimljivo kako su nasli glumce: jedan britanac, jedan svedjanin, jedan australijanac, jedna kanadjanka...
Valk Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 (edited) Erik je najjači lik od prve scene u kojoj se pojavljuje. Odlepila sam od muke kad se primio na Suki.http://www.youtube.com/watch?v=GCkxioDe_vA&NR=1 Edited September 9, 2011 by Valkyrie
Recommended Posts