Jump to content
IGNORED

Istinska Krv

Filipenko

Recommended Posts

Posted

kaze se sto golje to bolje

• Replies 428
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

62

• Ryan Franco

35

• copkillah

32

• MiddleClass

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

HBO has renewed the hit show TRUE BLOOD for a 12-episode fourth season, it was announced today by Michael Lombardo, president, HBO Programming. Created by Alan Ball, the series will begin production of new episodes early next year in Los Angeles, with debut set for summer 2011.elem, super je i druga epizoda. jason dominira :)

Posted

3. sezona razbivaja bih da budem pam kad porastem. mislim, da izgledam kao pam, ne da budem vampirka.

Posted

ja ocu da budem tara. i vampirka i oblikomenjac, sta god.dobri ste, ali nastavite da stavljate spojlere molim vas, kasnim sa gledanjem

Posted

poslednja scena treće epizode :blink::Hail:

• 2 weeks later...
Posted

Kako su nagazili u ovoj sezoni, 4 epizoda odlicna!

Posted

dzejson debilniji nego ikadnovi vampir obecavaodlicna epizoda :)

Posted

Živo me zanima kako su do kraja osmislili ovo ubacivanje nacističkog pokreta otpora nakon WW2 u radnju serije.

Posted

meni je novi vampir do jaja lik od prvog trenutka. jedino me Semova familija smara prilicno.nego, ko je napumpao ovu Arlin? ne mogu toga da se setim uopste iz prosle sezone.

Posted (edited)

Pa Teri Belfler. Iracki veteran. Na onim zurkama kod Merijen Forester. Kako on dobru majicu ima! Warning! I have PTSD!:lol:

Edited by McCabe
Posted

kake su ribe u seriji, vredi li gledati?

Posted (edited)

ribe su najjace do sada, racunajuci bilo koju seriju! (koju sam ja gledao)pam328hfn.jpg00262696-531144_281.jpg?k=2801b335&pid=262696&s=catlOvu majicu cu da kupim obzirom da nema u prodaji Warning! I have PTSD.

Edited by McCabe
Posted

Suki šije Kejt na svim frontovima.

Posted

joj ova poslednja epizoda je bila najbolja ikad.tara i frenki su nenadjebivi.