Jump to content

Istinska Krv

Featured Replies

kaze se sto golje to bolje

HBO has renewed the hit show TRUE BLOOD for a 12-episode fourth season, it was announced today by Michael Lombardo, president, HBO Programming. Created by Alan Ball, the series will begin production of new episodes early next year in Los Angeles, with debut set for summer 2011.elem, super je i druga epizoda. jason dominira :)

3. sezona razbivaja bih da budem pam kad porastem. mislim, da izgledam kao pam, ne da budem vampirka.

ja ocu da budem tara. i vampirka i oblikomenjac, sta god.dobri ste, ali nastavite da stavljate spojlere molim vas, kasnim sa gledanjem

poslednja scena treće epizode :blink::Hail:

• 2 weeks later...

Kako su nagazili u ovoj sezoni, 4 epizoda odlicna!

dzejson debilniji nego ikadnovi vampir obecavaodlicna epizoda :)

• Author

Živo me zanima kako su do kraja osmislili ovo ubacivanje nacističkog pokreta otpora nakon WW2 u radnju serije.

meni je novi vampir do jaja lik od prvog trenutka. jedino me Semova familija smara prilicno.nego, ko je napumpao ovu Arlin? ne mogu toga da se setim uopste iz prosle sezone.

Pa Teri Belfler. Iracki veteran. Na onim zurkama kod Merijen Forester. Kako on dobru majicu ima! Warning! I have PTSD!:lol:

Edited by McCabe

kake su ribe u seriji, vredi li gledati?

ribe su najjace do sada, racunajuci bilo koju seriju! (koju sam ja gledao)pam328hfn.jpg00262696-531144_281.jpg?k=2801b335&pid=262696&s=catlOvu majicu cu da kupim obzirom da nema u prodaji Warning! I have PTSD.

Edited by McCabe

bolje nego kejt?

Suki šije Kejt na svim frontovima.

joj ova poslednja epizoda je bila najbolja ikad.tara i frenki su nenadjebivi.