sailorman Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Da ne zna neko gde ima da se kupi šešir ko što Walter White nosi u Breaking Bad? Rado bih furala tako nešto tokom sezone jesen/zima. Gugl mi je objasnio da se to zove pork pie hat, ali nemam pojma gde da ga tražim.
Tresko Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Da ne zna neko gde ima da se kupi šešir ko što Walter White nosi u Breaking Bad? Rado bih furala tako nešto tokom sezone jesen/zima. Gugl mi je objasnio da se to zove pork pie hat, ali nemam pojma gde da ga tražim.Koliko se secam takve sesire sam vidjao jos odavno, pre Breaking bad, kod onog "Rade-Kape i sesiri" u Balkanskoj, mislim blizu ugla sa Narodnog fronta(tj. Kraljice Natalije).
sailorman Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Mislim da znam na koju radnju misliš, pogledaću, fala!
ivy Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 kolekcija na temu Twin Peaks-a http://suckersapparel.myshopify.com/collections/twinpeaks/products/who-killed-laura
Singer Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Drage cure foruma, gde bih mogao da nadjem dobar izbor zenskih novcanika?
ordi Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 probaj u carpisi, al nek se jave ostale snobine da ti reknu di da pogledas i one budzastije
Malvo Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 gledam nešto da kupim loptu za basket i vidim na sajtu planete da se cene spaldingovih lopti kreću između tri i osam hiljada dinara, pa ako neko zna koja je razlika, na šta da obratim pažnju? a imao sam godinama jednu super sa natpisom acb lige, odlična za šutiranje, čak i kad je napumpana odskače jedva iznad kuka (mrzim one što odlete u nebo kad pobegnu), al ukradoše mi dušmani, a sad sam gledao po sajtovima nekim, i ne mogu da nađem nigde taj model :(
borris_ Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Pusti basket, sada je tenis u modi. Kupi reketu i one zute loptice.
Malvo Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 sa tim postoji nekoliko malih problema: - reketa je skuplja no lopta - nemam s kim da igram tenis - tenis kao sport bih ukinuo
ducca Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Videh neku reklamu da je u Planeti valjda 50+% na snizenju ceo asortiman zbog zatvaranja radnje valjda na NBG, kod Doma zdravlja. To ti je mozda dobar start, odes i odaberes sta ti lezi.
nezvanova Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 odlican blog o cipelama, sandalama, cizmama ♥ autorka hannah rochell i ja imamo apsolutni isti ukus po pitanju obuce ;-)
vindabona Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Da li neko mozda zna gde u BG mogu da se pazare one elasticne pertle kao za Camper cipele? Ili bar neki neki raznobojni lastisi koji mogu da budu v.d. pertli? Pazarih ohooodlicne cipele za prepristojne pare, al bih da menjam "vezice" a ne znam gde da ih nadjem :(
Recommended Posts