Parsons Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kako je ovo potpuno super.uz ovo ide franziskaner pivo ;)
Lancia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Globalno i nenadano preshla u fazu cenjenja spanske mode. ZARA nije shpanska MODA - ZARA su shpanski plagijatori ali neko mora i to da radi.ZARA lici na tuzni buvljak. Krpetine.Originalno i pristupachno, osvezavajuce i excentrichno - Desigual Jedino, pristupacno.
msmodesty Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jedino, pristupacno.ma ti si nebitan likshala mala, ti si nego nisi video sta sam pazarila pa kad vidis mozda promenish mishljenjesuper je desigual za ovo nashe uzasno vreme i bankarsko tuzni dresscode. verovatno tebi tu nema nichega originalnog ali za ove prilike ovde je stvarno drugachije
Tresko Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 i tako niko da mi kaze da postoji firma koja se zove Moncler i koja pravi najbolje jakne na svetu.Zapravo, najbolje jakne pravi FAY.
barrcode Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Zapravo, najbolje jakne pravi FAY.nemojmo preterivati. Moncler je Moncler.
apotekarica Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Super je Desigual, samo je u BGD malo skup (isti uvoznik prodaje i Pepe Jeans, Roxy, Quicksilver i jos par marki). Npr. pre rasprodaje, majica oko 5.000 din. Sto je bas bzvz, jer bih se rado oblacila kod njih :(
morgana Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Super je Desigual, samo je u BGD malo skup (isti uvoznik prodaje i Pepe Jeans, Roxy, Quicksilver i jos par marki). Npr. pre rasprodaje, majica oko 5.000 din. Sto je bas bzvz, jer bih se rado oblacila kod njih :(dje u beogradu ima roxy i quiksilver, i jel ima i rip curl mozda? moj omiljeni butik sa tim asortimanom je preminuo, a ovaj koji je jos ziv je abnormalno skup u odnosu na isti u podgorici, npr.
Pixie Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 uz ovo ide franziskaner pivo ;)Može. Meni to, tebi Franziskaner i odemo da proslavimo u Hafenklang-u. ;)Evo nešto jednostavno, malo rustikalnije. Bez face.Mada bi bilo bolje da je to belo ispod cela pod-haljina.
Lancia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Mada bi bilo bolje da je to belo ispod cela pod-haljina.Bolje ispod nista. Ustvari, uopste nista. Korpa je dovoljna.
Pixie Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bolje ispod nista. Ustvari, uopste nista. Korpa je dovoljna.To tek kad me pozoveš u goste, ovde je mnogo 'ladno za korpu.
Parsons Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 (edited) nikad nisam pratio rasprodaje i slicne folk manifestacije, ali ovo sto se trenutno dogadja sa brendiranom opremom je za svaku pohvalu.napokon se prodaje po realnoj vrednosti :) Edited January 30, 2009 by Billy Parsons
apotekarica Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 dje u beogradu ima roxy i quiksilver, i jel ima i rip curl mozda? moj omiljeni butik sa tim asortimanom je preminuo, a ovaj koji je jos ziv je abnormalno skup u odnosu na isti u podgorici, npr.Mislim da je BSSport uvoznik, a prodavnice su u TC Zira, onda u Vasinoj (tamo gde je bila ona Tehnohemija sa slikarskim priborom) u TC Milenijumu u prizemlju i u Sava Centru. Najopremljenija je u Vasinoj. Mislim da jos traje rasprodaja, tako da, ako dolazis uskoro, mozes da ovajdis.
morgana Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 e, hvala apotekarko. imam u vidu neke dzempere koje sam vidjela ovdje, izdvajaju se crnilom iz roxy sarenisa, al su mnogo wub :D
Mancunian Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Kako je ovo potpuno super.:heart:kmeeeeejesje, sa, gde, kako? a onu korpu nosi lanciji, a meni ostavite penjoar molicu...
Recommended Posts