Jump to content
IGNORED

Abortus

tkd7334

Recommended Posts

Posted
Možeš to posmatrati i ovako: žena se smara samo devet meseci duže od muža.
Nece da moze.Muz/decko/ljubavnik ne dozivljava trudove ni ostale bolove vezane za trudnocu.Zena dozivljava.@ Teja-glede Poljske-sad kad je Platforma dosla na vlast, nadam se da ce se to uskoro promeniti.
  • Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

59

• fonTelefon

26

• denise

25

• Mr.Smith

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

urose gori si od zene...ne daj boze tebe za komsinicu :)

Posted
urose gori si od zene...ne daj boze tebe za komsinicu :)
Ja mogu biti samo komshija.:)Za rodnu pravdu sam, a ona vazi i za muskarce, ne samo za zene.
Posted
Nece da moze.Muz/decko/ljubavnik ne dozivljava trudove ni ostale bolove vezane za trudnocu.Zena dozivljava.@ Teja-glede Poljske-sad kad je Platforma dosla na vlast, nadam se da ce se to uskoro promeniti.
Jedino ako Platforma dođe na vlast u Vatikanu.
Posted
Jedino ako Platforma dođe na vlast u Vatikanu.
OK, tvoje misljenje.:rolleyes:
Posted

Pa nije blizanac pao zbog abortusa, nego zbog konfrontacije sa EU.

Posted
Pa nije blizanac pao zbog abortusa, nego zbog konfrontacije sa EU.
Ma znam, ali samo sam pitao da li to sto je izgubio vlast znaci i ponovno uvodjenje abortusa.
Posted
Ma znam, ali samo sam pitao da li to sto je izgubio vlast znaci i ponovno uvodjenje abortusa.
Ne, zato što je legislativa glede abortusa na snazi još od 1993. godine, i Poljaci se njome jako diče, u skladu sa onim "Čega se pametan stidi..."
Posted
Volela bih da umesto sto pravis burek, rodis na tvoj organcic jedan krompir.
:lol: :lol: :lol:
Posted

Mislim da ova vrsta humora ne doprinosi raspravi, a i malo je nepoštena...da se muškarci ovako ophode prema vama, mislim da bi brzo zaradili ban.

Posted

a vidis Vasudeva, ja bih se sa tvojim rezonima ovde uvek slozilatacno, i muskarcu i zeni se menja zivot i tacno ne bi onda mogao da das otkaz i sve mi se svidelo sto si napisaosamo ne volim da mi neko ogranicava pravo na abortus onda kada nisam spremna da rodimnema potrebe da se ljutis

Posted

i ja mislim da je bilo neprimereno, ali u principu uvek pustim malo da vidim da li ce ljudi da se zakrve ili da iskuliraju i nastave sa diskusijom. cesce ispadne dobro nego sto bude potrebna intervencija.ipak, sama opaska definitivno odvlaci diskusiju od teme i usmerava je na diskutante, sto je u krajnjoj liniji dozlaboga dosadno.

Posted
a vidis Vasudeva, ja bih se sa tvojim rezonima ovde uvek slozilatacno, i muskarcu i zeni se menja zivot i tacno ne bi onda mogao da das otkaz i sve mi se svidelo sto si napisaosamo ne volim da mi neko ogranicava pravo na abortus onda kada nisam spremna da rodimnema potrebe da se ljutis
Ne, ne ljutim se, samo mi pomisao na rađanje krompira kroz organčić izaziva neopisivi užas :lol: šalu na stranu, tvoja replika je tada bila na mestu, ali dalje šegačenje sa time mi je pomalo...nekako, šta ja znam.I da, pravo na abortus za mene je apsolutno. Drugo je pitanje da li je abortus baš uvek etički ispravan, ali mislim da nijedan zakon i propis, pisan, nepisan, verski, nevernički, ne bi smeo da ulazi u koliziju sa tom odlukom.
Posted

dakle peace :wub: bradrs end sistersmeni sad laknulo, da ne ispadnem kakav skot

Posted
Ne, zato što je legislativa glede abortusa na snazi još od 1993. godine, i Poljaci se njome jako diče, u skladu sa onim "Čega se pametan stidi..."
Hvala.:)