mustang Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 a uvek mi nekako zao kad vidim muskarca koji se nabucao a fale mu ramena. zato treba decu na sport od malena. ili toliko nabilduju vratne misice kako bi se umanjila ta razlika uzih ili spustenih ramena.
InvisibleLight Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 50 minutes ago, Zli Gli said: Pa sad napisite kako treba veca sipka Dobar je Nesa, dosta je unapredio teretanu otkako je on vise preuzeo, ulaze stalno... Ja cu preci opet tamo ako kod nas ne bude reseno grejanje a sve su prilike da nece. nemate grijenjeee? sad smo ovde ko agenti industrijske sipijunaze pa dobri su oboje, sam odok je spaki bio in charge bilo je vise zasnovano na entuzijazmu, ovo sada cist biznis, izdao onaj najgornji sprat za pilates//aerobik uvece, uveo neke fotelje sto masiraju za 100din minut il sl, uveo proteinski bar, guzva nikad veca, a i dalje za zenski trening sveto pismo glasi: nikako cucnjevi! aj, pa velkom bek kod spanca:)
darling Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 zar "nikako cucnjevi" nije muski trening?
morgana Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Teretana Kocovic u blokovima se dosta popravila u odnosu na moje proslogodisnje iskustvo sa njom.
Kole_No Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: kočović je 1 julovsko-naprednjačko govno
morgana Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: kočović je 1 julovsko govno ali je jedina nezagusljiva solidno opremljena teretana u mojoj blizini. ostale su ili zagusljive ili lose opremljene, ili oboje, a ima i ona zenska, sa roze zidovima. tako da kocovic.
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 za neke stvari u životu nema kompromisa a izbor poštujem
morgana Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Ne. Mozda u 70. ima, doduse, ja ciljam 60e ili 45. Teretane po atomskim sklonistima zu uglavnom zagusljive, a neke i krs. Ima ok omanja teretana iznad Gelata ali nema se gdje baciti strunjaca da se odrade trbusnjaci ili istezanje, a to je neozbiljno. Slicno je kod Imo centra, minus prozori plus podrum. U Uzickoj republici tri sprave i sala za aerobik, popodne zauzeta aerobikom. Da nije zagusljiv, onaj Klub dizaca tegova bi bio ok, mada su sprave odavno za penziju.
kud u maglu Simoviću Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 zar nema tu do kočovića neka arena no1? zatrpavali su komšiluk flajerima pre nekog vremena
morgana Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Mislim da je Arena ta kod Imo centra. Ne valja mi jebiga. Zaguslljiva i nema prostora za strunjacu, sem rano ujutru kad nema aerobika i slicnih grupnih treninga. Jedino Kocovic i Klub dizaca tegova imaju sve sto treba, ali je ova druga dozlaboga lose ventilirana. Ne brinite za moju karmu, ne mogu da ugrozim sebe sa bih ugrozila SNSovca
kud u maglu Simoviću Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 na ovu sam mislio, baš do kočovića
morgana Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 (edited) To onda moze biti samo u atomskom sklonistu I ta je zagusljiva kao i ostale dvije u prostoru tog tipa Ja svakako ostajem u Kocovicu. Hvala za trud. Nema sanse da sam previdjela ijednu teretanu u 60im blokovima. Edited October 17, 2018 by morgana
Recommended Posts