ToniAdams Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Jeremija i zli gli ko obi uan i luk skajvoker
renne Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Gli ne zajebavaj, koji će ti to penisTi baš hoćeš da neko drugi preuzme bisnis mađara
darling Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 koju upalu misica vucem 48 sati, anbilivabl. mesec dana nisam radila iskorak i mrtvo, ko da nista tog meseca nisam radila, a obejktivno sam se ubila. zidanje skadra.
nisam ja Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 bole te uši. ja ne dižem ništa još od aprila kad sam digo onih sto kila. sad bih se i sa 80 mučio.
darling Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 boli me sve bat, on di adr hend, ubijam zgibove. uobicajena slika mene u teretani, majmunica zgibon
InvisibleLight Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 jutros radila cucnjeve 10x10, ocekujem upalu al ne jaku obnovih godisnju clanarinu al uglavnom sam u rehab mode-u, a dosadasnjim deformitetima (dupla skolioza, anterior pelvic tilt, winged scapula) sam dodala i blagi genu varum. nije jako vidljivo, spojena su mi kolena, ali ipak da, potkolenice naginju ka spolja i ladno imam problem i da radim jednonozno rumunjsko mrtvo zbog toga, cim krenem padam
Zli Gli Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 2 hours ago, renne said: Gli ne zajebavaj, koji će ti to penis Ti baš hoćeš da neko drugi preuzme bisnis mađara Male doze, nisam krimos lozana tako da nije frka. Mozda na kraju uzmem i samo 250, toliko se daje deci kod koje se primeti manjak testosterona.
mustang Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 pustite coveka da radi sta hoce. njegovo telo, njegova stvar. a i nisu ti preparati ko pre 20godina.
darling Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 2 hours ago, InvisibleLight said: jutros radila cucnjeve 10x10, ocekujem upalu al ne jaku obnovih godisnju clanarinu al uglavnom sam u rehab mode-u, a dosadasnjim deformitetima (dupla skolioza, anterior pelvic tilt, winged scapula) sam dodala i blagi genu varum. nije jako vidljivo, spojena su mi kolena, ali ipak da, potkolenice naginju ka spolja i ladno imam problem i da radim jednonozno rumunjsko mrtvo zbog toga, cim krenem padam morala sam da guglam sta sve imas. sad tek ne znam kako da te zamisljam taj trening 10x10 je odlican, njega sam guslala celog proslog meseca, s kombinacijom cucanj/zadnja loza jedng dana, i zgib/yltw drugog dana. ojaco me je dosta fizicki (vidljivo sam napredovala), a bogami, i psihicki
InvisibleLight Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 (edited) 11 hours ago, darling said: morala sam da guglam sta sve imas. sad tek ne znam kako da te zamisljam taj trening 10x10 je odlican, njega sam guslala celog proslog meseca, s kombinacijom cucanj/zadnja loza jedng dana, i zgib/yltw drugog dana. ojaco me je dosta fizicki (vidljivo sam napredovala), a bogami, i psihicki kao krilata azdaja. nije nista strasno i odmah uocljivo, svakom mozes naci par deformiteta, pocevsi od 99% bildera* koji imaju zaobljena ramena (torakalnu kifozu) jer su im pektorijalni preaktivni zbog forsiranja bencha i vuku ramena napred. doduse to ima i 90% kancelarijskog sveta zbog polozaja za kompom. anterior pelvic titl , tj lumbalnu lordozu sam skoro anulirala, jacanjem gluteusa ,hamstrings & abs-a i istezanjem erector spinea i hip fleksora. prvi put u zivotu sam videla rezultate, da mozes opraviti posturu vezbama 10x10, njemacki sistem, mama *: *https://www.strengthsensei.com/wp-content/uploads/2017/12/Screen-Shot-2017-12-11-at-9.33.11-PM.png Edited September 24, 2018 by InvisibleLight
darling Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 imamo jednog ovakvog u teretani. ma sta takvog, jos boljeg trener.
InvisibleLight Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 pa ovaj je ilustracija za pomenuti deformitet, nisi pratila fusnotu :d tako sam ga i izguglala, ne bi trebalo bar trener da izgleda tako
darling Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 za koji od svih deformiteta? meni ovaj na slici izgleda snazno, nisam bas zagledala detalje. u svakom slucaju, nas lepi i snazni trener nije deformisan nimalo
InvisibleLight Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 On 24.9.2018. at 16:02, darling said: za koji od svih deformiteta? meni ovaj na slici izgleda snazno, nisam bas zagledala detalje. u svakom slucaju, nas lepi i snazni trener nije deformisan nimalo Quote zaobljena ramena (torakalnu kifozu) jer su im pektorijalni preaktivni zbog forsiranja bencha i vuku ramena napred ne kazem da nije snazan.. gazda junior ostavio knjigu primedbi i mi mahom upisali da fali jos jedna sipka, jer je uvek guzva na cucnju itd, juce stigla nova 'sipka': ko neka igracka, sipka 2,5kg, s svim tegovima maksimalno 20 kg
Zli Gli Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Pa sad napisite kako treba veca sipka Dobar je Nesa, dosta je unapredio teretanu otkako je on vise preuzeo, ulaze stalno... Ja cu preci opet tamo ako kod nas ne bude reseno grejanje a sve su prilike da nece.
Recommended Posts