February 16, 201510 yr a hoće li nama buđavi UK i buđava Irska ikada ukinuti sluzave vizurčuge, pitam se baš
February 16, 201510 yr Ne možeš u UK sa irskom vizom nikako, jedan moj drugar je ozbiljno najebao kada su ga startovali na katamaranu koji je plovio na relaciji Dublin - Liverpool. Neiskusno - trebao je da predje zemljanim putem u S. Irsku, pa odande domacim letom za GB. Kakve su mu bile posledice toga?
February 16, 201510 yr Izvukao se na priču da nije imao pojma da ne može sa irskom vizom u UK i da je hteo samo jedan dan u razgledanje Liverpula. U Irskoj je bio legalno (posetio sestru), poverovali su mu. Proveo noć u Liverpulu u luci u pograničnoj policiji, ujutru ga vratili u Dablin brodom. Dobio je naknadno obaveštenje da je dobio dvogodišnju zabranu ulaska u UK.
February 16, 201510 yr a hoće li nama buđavi UK i buđava Irska ikada ukinuti sluzave vizurčuge, pitam se baš Ja mislim da će Srbija biti jedini slučaj u istoriji da ostanu vize za UK čak i kada Srbija udje u EU. Takve su nade da će ukinuti vize.
February 17, 201510 yr Ja mislim da će Srbija biti jedini slučaj u istoriji da ostanu vize za UK čak i kada Srbija udje u EU. Takve su nade da će ukinuti vize. vi bas dugorocno planirate, nema sta... stavi se u njihovu situaciju, ovih budjavih - zasto bi ikada ukidali nama vize? Edited February 17, 201510 yr by Djuro
February 17, 201510 yr vi bas dugorocno planirate, nema sta... stavi se u njihovu situaciju, ovih budjavih - zasto bi ikada ukidali nama vize? Pa ja to i govorim. Neće nikad ukinutu vize.
June 18, 20159 yr Da li se viza za Australiju sa srskim pasosem mora vaditi iskljucivo u nasoj zemlji ili moze i u drugim zemljama, tipa EU? Drugarica je vadila vize npr. za Japan i Ameriku u samoj Francuskoj dok je zivela tamo, ali ne znam da li je to generalno svejedno ili zavisi od nekih propisa zemlje. Edited June 18, 20159 yr by I*m with the pilots
June 18, 20159 yr Ne mora, možeš slobodno da apliciraš u zemlji u kojoj živiš. Apliciraj online, vizu i onako više ne stavljaju u pasoš Edited June 18, 20159 yr by beta kentauri
June 18, 20159 yr To im je praksa već nekoliko godina. Poslaće ti konfirmaciju na mejl koju možeš da štampaš i poneseš sa sobom za svaki slučaj.
August 20, 20159 yr Je li neko trazio skoro turisticku vizu za Ameriku? Koliko se dugo ceka? Vidi ovde http://www.klubputnika.org/forum/topic/6997-viza-za-sad/ ima dosta pitanja koja se ponavljaju, ali provuce se i neki korisni savet ili iskustvo
August 21, 20159 yr odlazak u Rumuniju mi se ne računa u onih dozvoljenih 90 dana tokom 6 meseci u okviru Šengen zone, jel tako? knap sam sa tim dozvoljenim danima, pa mi važno.