Jump to content
IGNORED

vize, vize, vize, ze, ze, ze...

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

a hoće li nama buđavi UK i buđava Irska ikada ukinuti sluzave vizurčuge, pitam se baš

Posted

Ne možeš u UK sa irskom vizom nikako, jedan moj drugar je ozbiljno najebao kada su ga startovali na katamaranu koji je plovio na relaciji Dublin - Liverpool.

Neiskusno - trebao je da predje zemljanim putem u S. Irsku, pa odande domacim letom za GB.

Kakve su mu bile posledice toga?

Posted

Izvukao se na priču da nije imao pojma da ne može sa irskom vizom u UK i da je hteo samo jedan dan u razgledanje Liverpula. U Irskoj je bio legalno (posetio sestru), poverovali su mu. Proveo noć u Liverpulu u luci u pograničnoj policiji, ujutru ga vratili u Dablin brodom. Dobio je naknadno obaveštenje da je dobio dvogodišnju zabranu ulaska u UK.

Posted

Dobio je naknadno obaveštenje da je dobio dvogodišnju zabranu ulaska u UK.

:isuse:

Posted

a hoće li nama buđavi UK i buđava Irska ikada ukinuti sluzave vizurčuge, pitam se baš

Ja mislim da će Srbija biti jedini slučaj u istoriji da ostanu vize za UK čak i kada Srbija udje u EU. Takve su nade da će ukinuti vize.

Posted (edited)

Ja mislim da će Srbija biti jedini slučaj u istoriji da ostanu vize za UK čak i kada Srbija udje u EU. Takve su nade da će ukinuti vize.

vi bas dugorocno planirate, nema sta...

stavi se u njihovu situaciju, ovih budjavih - zasto bi ikada ukidali nama vize?

Edited by Djuro
Posted

vi bas dugorocno planirate, nema sta...

stavi se u njihovu situaciju, ovih budjavih - zasto bi ikada ukidali nama vize?

Pa ja to i govorim. Neće nikad ukinutu vize.

• 4 months later...
Posted (edited)

Da li se viza za Australiju sa srskim pasosem mora vaditi iskljucivo u nasoj zemlji ili moze i u drugim zemljama, tipa EU? Drugarica je vadila vize npr. za Japan i Ameriku u samoj Francuskoj dok je zivela tamo, ali ne znam da li je to generalno svejedno ili zavisi od nekih propisa zemlje.

Edited by I*m with the pilots
Posted (edited)

Ne mora, možeš slobodno da apliciraš u zemlji u kojoj živiš.

Apliciraj online, vizu i onako više ne stavljaju u pasoš

Edited by beta kentauri
Posted

Super, hvala! Nisam znala ovo za nestavljanje vize.

Posted

To im je praksa već nekoliko godina.

Poslaće ti konfirmaciju na mejl koju možeš da štampaš i poneseš sa sobom za svaki slučaj.

• 2 months later...
Posted

Je li neko trazio skoro turisticku vizu za Ameriku?

Koliko se dugo ceka?

Posted

odlazak u Rumuniju mi se ne računa u onih dozvoljenih 90 dana tokom 6 meseci u okviru Šengen zone, jel tako?

knap sam sa tim dozvoljenim danima, pa mi važno.