расејан Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 http://www.b92.net/p...3&nav_id=512029Ako ima onih kojih se tičeЗар та лутрија није била укинута 2006? Или су је обновили?
Rick.James Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Da li neko od forumasa ima iskustvo sa H-1 (valjda), tj. radnom vizom za SAD?
yolo Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 da li je neko skoro ulazio u izrael i da li i dalje postoji mogucnost da se pecat dobije van pasosa tj na papiru i da se isti taj papir overi prilikom izlaska.imam neka posla tamo a ne bih da sebi uskratim jednog dana odlazak u liban ili siriju.
расејан Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 <br style="font-size: 27px; line-height: 33px;">Da li neko od forumasa ima iskustvo sa H-1 (valjda), tj. radnom vizom za SAD?<br style="font-size: 27px; line-height: 33px;"><br style="font-size: 27px; line-height: 33px;">Зар то није revoked?<br style="font-size: 27px; line-height: 33px;">
jms_uk Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 da li je neko skoro ulazio u izrael i da li i dalje postoji mogucnost da se pecat dobije van pasosa tj na papiru i da se isti taj papir overi prilikom izlaska.Mozes da trazis, ali nema garancije da ce tako i biti.imam neka posla tamo a ne bih da sebi uskratim jednog dana odlazak u liban ili siriju.Izvadis novi pasos?
jms_uk Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nije, jos uvek postoji, H-1B, kao i H-1C za med. sestre. Зар то није revoked?
dig_chohano Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 JMS, kad će bulje ostrvske da nam ukinu vize, u mom selu zatvorili konzulat pa ako oću u UK moram bačat do Pariza po vizu?
jms_uk Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nemam pojma.Ne izgleda mi da ce ove godine :( JMS, kad će bulje ostrvske da nam ukinu vize, u mom selu zatvorili konzulat pa ako oću u UK moram bačat do Pariza po vizu?
cmrlj Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 E, jbg baš. A Irska?ako imas britansku, mos i u irsku :D
dig_chohano Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 A obrnuto, pošto konzulat Irske još radi u Briselu?
mei Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Irska viza je besplatna za građane Srbije što je plus, ali je minus što prve dve vize obično izdaju samo sa jednim ulaskom...nego, mislim da bi trebalo proveriti ovaj info o ulasku u Irsku sa UK vizom i obrnuto. po mom sećanju potrebne su odvojene vize, osim ako se nešto nije promenilo u poslednjih godinu dana.
cmrlj Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 (edited) ne nam -_-edit. ovo za uk provereno, bila mi drugarica prosle nedelje. Edited August 1, 2011 by cmrlj
dig_chohano Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Hvala. Nazvaću irsku ambasadu ovde pa ću pitati. Valjda će mi dati za više ulazaka pošto imam belgijsku lk, jbg.
Recommended Posts