February 8, 201015 yr Sto nisi pitao :PJa sam mogao da ti kazem, a nisam [jos] ni bio u Seulu .Od najboljeg drugara brat je tamo, pa sam zato gledao.
February 8, 201015 yr Sto nisi pitao :Pzato sto imam pasos bosne i hercegovine, tj пасош босне и херцегвине tj putovnicu bosne i hercegovine :D
February 16, 201015 yr zna li neko iz licnog iskustva koliko je siguran pakistan danas?ako bas zagusti, ti reci da si brat srbin.krace ce trajati. :)
February 16, 201015 yr jedna od ruskinja koje rade kod mene zivi sa pakistancem. ako imas konkretno pitanje za konkretni kraj, mogu da je pitam (ne pre 22/02). taj pakistanac ima 5 sestara, mozemo te bogato udati ako treba ;) tacnije 5 slobodnih sestara, ove sto je zbrinuo valjda i ne spominje :D
February 16, 201015 yr ne moram, ali ako je sigurno, naravno da bih isao.bio sam pre 2 meseca u 1 gradu u alziru, na koji je al kaida 2001 izvrsila napad.danas je to sigurno mesto.
February 16, 201015 yr ne moram, ali ako je sigurno, naravno da bih isao.bio sam pre 2 meseca u 1 gradu u alziru, na koji je al kaida 2001 izvrsila napad.danas je to sigurno mesto.Ali taj grad danas nije druga vest na BBC sajtu, kao ova:
February 16, 201015 yr Jel ima mozda kod Britanaca mogucnost dobijanja besplatne vize za studente, novinare i ostale kao sto je bilo u Sengenu?
February 16, 201015 yr Jel ima mozda kod Britanaca mogucnost dobijanja besplatne vize za studente, novinare i ostale kao sto je bilo u Sengenu? Posmatrajuci [uzlazni :(] trend cena + po licnom iskustvu, tesko.Vize samo poskupljuju i mislim da ce tako i ostati dok/kad ih ne ukinu.