Lrd Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Em odličan, em Reverend Horton Heat. Link to comment
MiddleClass Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Zavrsih sestu sezonu koja je takodje super. Vestern epizoda... :Hail:Kakva je sedma sezona? Jel pocela osma? Hoce li se snimati i deveta? Link to comment
Lrd Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Zavrsih sestu sezonu koja je takodje super. Vestern epizoda... :Hail:Kakva je sedma sezona? Jel pocela osma? Hoce li se snimati i deveta? Bolja od šeste. Da. O, da! Link to comment
Lrd Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Nema na čemu. Ti si, inače, prvi čovek kome se sviđa šesta sezona. :) Meni je samo par epizoda bilo kul, ostalo mi je bilo maltene teško da gledam. Najgora mi je bila kada prelaze u realnost. Uf... Link to comment
Arkadija Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Uopšte ne mogu da se setim šta je bilo u šestoj sezoni , jel to beše ono kada su spasavali svet od apokalipse? Link to comment
MiddleClass Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Nema na čemu. Ti si, inače, prvi čovek kome se sviđa šesta sezona. :) Meni je samo par epizoda bilo kul, ostalo mi je bilo maltene teško da gledam. Najgora mi je bila kada prelaze u realnost. Uf...Mozda ima veze sto sam je gledao odjednom pa promakne ono lose, a ostanu dobri momenti. Pogotovo sto su oni na kraju sezone. Vestern epizoda i epizoda gdje se pominju Titanik i Selin Dion... :D Link to comment
MiddleClass Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 (edited) Ostalo mi 5-6 epzioda da zavrsim sedmu sezonu. Kakav je car Dzejkob™ dok urnise Sema... :lol:Dobra epizoda sa ludnicom i povratak Kasa. Edited November 7, 2012 by MiddleClass Link to comment
MiddleClass Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Zavrsih sedmu sezonu. Nadam se da ce snimati bar jos toliko...Kakva je osma? Koliko epizoda je izaslo? Link to comment
Arkadija Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Kakva je osma? Koliko epizoda je izaslo?Ima 6 epizoda, za sada, i sve su standardno dobrog kvaliteta. Link to comment
MiddleClass Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Hvala Arkadija. Taman cu da ubijam vrijeme na poslu sa tim. :) Link to comment
Lrd Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Hvala Arkadija. Taman cu da ubijam vrijeme na poslu sa tim. :)Er si postao novi član sekte Supernaturala? Da te pozdravim kako dolikuje ako jesi. :) Link to comment
MiddleClass Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Er si postao novi član sekte Supernaturala? Da te pozdravim kako dolikuje ako jesi. :)Tri epizode osme sezone sam pogledao danas. Jel valja? :) Link to comment
Arkadija Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Sjajno, ali ja sam jednom odgledala 4 epizode, mislim od 5 sezone. Mada, to se ne može porediti sa 7 epizoda Losta u jednom danu :P Link to comment
Recommended Posts