Jump to content
IGNORED

Supernatural

mandingo

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

81

• Arkadija

78

• MiddleClass

74

• Filipenko

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
Posted

Zavrsih sestu sezonu koja je takodje super. Vestern epizoda... :Hail:Kakva je sedma sezona? Jel pocela osma? Hoce li se snimati i deveta? :lol:

Posted
Zavrsih sestu sezonu koja je takodje super. Vestern epizoda... :Hail:Kakva je sedma sezona? Jel pocela osma? Hoce li se snimati i deveta? :lol:
Bolja od šeste. Da. O, da!
Posted

Nema na čemu. Ti si, inače, prvi čovek kome se sviđa šesta sezona. :) Meni je samo par epizoda bilo kul, ostalo mi je bilo maltene teško da gledam. Najgora mi je bila kada prelaze u realnost. Uf...

Posted

Uopšte ne mogu da se setim šta je bilo u šestoj sezoni :blink: , jel to beše ono kada su spasavali svet od apokalipse?

Posted
Nema na čemu. Ti si, inače, prvi čovek kome se sviđa šesta sezona. :) Meni je samo par epizoda bilo kul, ostalo mi je bilo maltene teško da gledam. Najgora mi je bila kada prelaze u realnost. Uf...
Mozda ima veze sto sam je gledao odjednom pa promakne ono lose, a ostanu dobri momenti. Pogotovo sto su oni na kraju sezone. Vestern epizoda i epizoda gdje se pominju Titanik i Selin Dion... :D
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Ostalo mi 5-6 epzioda da zavrsim sedmu sezonu. Kakav je car Dzejkob™ dok urnise Sema... :lol:Dobra epizoda sa ludnicom i povratak Kasa.

Edited by MiddleClass
Posted

Zavrsih sedmu sezonu. Nadam se da ce snimati bar jos toliko...Kakva je osma? Koliko epizoda je izaslo?

Posted
Kakva je osma? Koliko epizoda je izaslo?
Ima 6 epizoda, za sada, i sve su standardno dobrog kvaliteta.
Posted

Hvala Arkadija. Taman cu da ubijam vrijeme na poslu sa tim. :)

Posted
Hvala Arkadija. Taman cu da ubijam vrijeme na poslu sa tim. :)
Er si postao novi član sekte Supernaturala? Da te pozdravim kako dolikuje ako jesi. :)
Posted
Er si postao novi član sekte Supernaturala? Da te pozdravim kako dolikuje ako jesi. :)
Tri epizode osme sezone sam pogledao danas. Jel valja? :)
Posted

Sjajno, ali ja sam jednom odgledala 4 epizode, mislim od 5 sezone. Mada, to se ne može porediti sa 7 epizoda Losta u jednom danu :P