Jump to content

Supernatural

Featured Replies

Beaća se vratila :wub:

Em odličan, em Reverend Horton Heat. :Hail:

• 3 weeks later...

Zavrsih sestu sezonu koja je takodje super. Vestern epizoda... :Hail:Kakva je sedma sezona? Jel pocela osma? Hoce li se snimati i deveta? :lol:

Zavrsih sestu sezonu koja je takodje super. Vestern epizoda... :Hail:Kakva je sedma sezona? Jel pocela osma? Hoce li se snimati i deveta? :lol:
Bolja od šeste. Da. O, da!

Hvala Lrd! :)

Nema na čemu. Ti si, inače, prvi čovek kome se sviđa šesta sezona. :) Meni je samo par epizoda bilo kul, ostalo mi je bilo maltene teško da gledam. Najgora mi je bila kada prelaze u realnost. Uf...

Uopšte ne mogu da se setim šta je bilo u šestoj sezoni :blink: , jel to beše ono kada su spasavali svet od apokalipse?

Nema na čemu. Ti si, inače, prvi čovek kome se sviđa šesta sezona. :) Meni je samo par epizoda bilo kul, ostalo mi je bilo maltene teško da gledam. Najgora mi je bila kada prelaze u realnost. Uf...
Mozda ima veze sto sam je gledao odjednom pa promakne ono lose, a ostanu dobri momenti. Pogotovo sto su oni na kraju sezone. Vestern epizoda i epizoda gdje se pominju Titanik i Selin Dion... :D
  • 2 weeks later...

Ostalo mi 5-6 epzioda da zavrsim sedmu sezonu. Kakav je car Dzejkob™ dok urnise Sema... :lol:Dobra epizoda sa ludnicom i povratak Kasa.

Edited by MiddleClass

Zavrsih sedmu sezonu. Nadam se da ce snimati bar jos toliko...Kakva je osma? Koliko epizoda je izaslo?

Kakva je osma? Koliko epizoda je izaslo?
Ima 6 epizoda, za sada, i sve su standardno dobrog kvaliteta.

Hvala Arkadija. Taman cu da ubijam vrijeme na poslu sa tim. :)

Hvala Arkadija. Taman cu da ubijam vrijeme na poslu sa tim. :)
Er si postao novi član sekte Supernaturala? Da te pozdravim kako dolikuje ako jesi. :)
Er si postao novi član sekte Supernaturala? Da te pozdravim kako dolikuje ako jesi. :)
Tri epizode osme sezone sam pogledao danas. Jel valja? :)

Sjajno, ali ja sam jednom odgledala 4 epizode, mislim od 5 sezone. Mada, to se ne može porediti sa 7 epizoda Losta u jednom danu :P