cartman Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Meni ova sezona super. Nakon mucenja u sestoj pa i petoj sezoni ova je prilicno osvezenje Link to comment
Arkadija Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Ovo je jedna od retkih serija koju bih, bez problema, mogla da pratim dovjeka. Link to comment
Lrd Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Ovo je jedna od retkih serija koju bih, bez problema, mogla da pratim dovjeka.Takođe. A druga je Fringe. A obe se daju u istom danu. Subota najdraži dan. :) Link to comment
Cruella De Ville Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 ja pokusala fringe, ali mi je nekako za skolski uzrast najvise. supernatural je u poredjenju s fringeom naucna emisija. a lozim se na paralelne univerzume, bas steta. Link to comment
Lrd Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 ja pokusala fringe, ali mi je nekako za skolski uzrast najvise. supernatural je u poredjenju s fringeom naucna emisija. a lozim se na paralelne univerzume, bas steta.Čekaj, pa dokle si stigla? Ne kapiram šta ti deluje dečije, stvarno. Možemo da nastavimo razgovor na temi o Fringeu. Link to comment
Cruella De Ville Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 nemam mnogo sta da kazem. trudila sam se bas, ali sam ipak odustala ne secam se tacno posle koje epizode prve sezone. dva od tri glavna lika (dr i sin) su 2 much cak i za vernog fana i obozavatelja brace vincester. od doktora sve pocinje i za sve nalazi resenje, dok ga sin prati samo na osnovu talenta i znanja skupljenog u hodu. kao da tema sama po sebi nije dovoljno izazovna i izdasna. preterali su.on topic: apstiniram dok ne prodje bar 4-5 epizoda, pa da sebi organizujem jedan lenj 'supernatural' dan Link to comment
Filipenko Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Zar Supernatural neće trajati sve dok glavni glumci napune 65 godina? Link to comment
Jolly Roger Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Bruce Springsteen, Eli Manning and Charlie are indispensable. You're more of a Tim Tebow or Joe Biden type.-- The Girl With The Dungeons And Dragons Tattoo Link to comment
Jolly Roger Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Supernatural Renewed For Season 8 Link to comment
Lrd Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Supernatural Renewed For Season 8 A sinoćna epizoda isto sazuva. Link to comment
Arkadija Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Znači, gledaćemo Supernatural još mnogo, mnogo sezona, pošto nigde ne kažu da će ta 8 biti i poslednja Epizoda 21, odlična. Link to comment
Lrd Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 S jedne strane apsoluno carski kraj sezone, sa druge je malo mlako. Meni se sviđa kako je poslednja epizoda i rešenje glavnog pitanja bilo prelaz u zaplet za sledeću sezonu za koju očekujem da bude mega kraljevska i ultramistična. Već znamo jedan zaplet, a znamo i da im je alfa vampir iz prošle epizode rekao "see you nex season". :) :Hail: Za braću Vinčester i za seriju. Link to comment
Harry D'Amour Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 ako nastave ovako završiće na SyFy a onda mega krokodili, šarktopusi i ostala sranja ne ginu. Link to comment
Lrd Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Ne huli, detektive. Nema nikakve eskalacije i banalizacije u ovoj sezoni. Bilo je banalizacije u prošloj sezoni, ali u ovoj smo se vratili na nivo koji stoji od druge do danas. Ako je išta kvalitet Supernaturala, to je da drži nivo. Link to comment
Arkadija Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 (edited) Iako su celu sezonu proveli u pokušaju da unište Levijatane, uvek bezuspešno, u ovoj poslednjoj taj problem rešiše relativno lako, zato je kraj ove sezone malo slabuckav, ali kao što reče Lrd,očekujemo u osmoj sezoni i konačan rasplet priče sa Kraulijem i Alfa vampirom, a možda i kraj serije Edited May 25, 2012 by Arkadija Link to comment
Recommended Posts