gervasius twinkleminkleson Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ocekivano bezveznjikav pocetak sezone. dean jedini zabavan, sama prica mi djeluje potpuno usiljeno i nezanimljivo, a porodica campbell ekstremno dosadno. deda samuel bi bio dobar kao neki demon, ovako djeluje dosadno.
mandingo Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Pa, sumljiv je pomalo. :D Lici mi kao pocetak 4. sezone, inace.
Arkadija Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Pa, meni je bilo malo mlako i bezukusno.
gervasius twinkleminkleson Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 druga epizoda bolja od prve, ali i dalje dosadno. deanova riba i njen sin su uzasno nezanimljivi, nadam se da ce im se uskoro desiti nesto strasno, ili da ce se ispostaviti da su demoni, or something.
Arkadija Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dobro, druga epizoda je zaista bolja od prve, ali je to i dalje u rangu lošijih epizoda iz prethodnih sezona.Slažem se da su devojka i njen sin scenaristički promašaj, ali to je valjda način da se serija približi i ciljnoj grupi koja neguje porodične vrednosti i topli dom .
Cruella De Ville Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 (edited) a 4. i 5. su jos bolje. od pocetka sam sumnjala da je bobi skriveni dragulj, sto se najzad i potvrdilo ^_^nadalje, kad pogledam vincestere, shvatim da bi bilo krajnje obesno zaliti se na sitnoljudske ovozemaljske pateticne problemcice, koji god da su :lol:sjajna serija, kao sto vec dobro znamo, i odlicno se drzi iz sezone u sezonu; s nesmanjenim zarom se uzivljavam i uzbudjujem :Dedit: suvisno je reci da je komentar tinejdz vampirske bljuzgomanije za pohvalu! pravda za vampirski zanr! Edited October 24, 2010 by Cruella De Ville
gervasius twinkleminkleson Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 iskreno, meni su sve u ovoj sezoni prilicno dosadne. mislim da cu napraviti pauzu, i nastaviti kad se nakupi desetak epizoda.
Arkadija Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Odgledala ove dve što sam bila u zaostatku. Epizoda sa Bobom je sjajna i ova druga je solidna, nešto čudno se dešava sa Semom i to izgleda postaje ozbiljno.
Cruella De Ville Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 definitvno je: obozavam dina! ko se sa mnom ne slaze, ne treba da zivi :fashisto:poslednja epizoda je bila sjajna zabava ^_^
Arkadija Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Sjajna epizoda, špica kao Dosije X, "Ground control to Major Tom...", Zvončica spaljena u mikrovalnoj
gervasius twinkleminkleson Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 potpuno zaboravih na ovu seriju. kakva je sezona? ja batalio posle 2 epizode..inace, ide na hrt2 svaku noc, mislim da je neka 2. ili 3. sezona
Arkadija Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 potpuno zaboravih na ovu seriju. kakva je sezona? ja batalio posle 2 epizode..inace, ide na hrt2 svaku noc, mislim da je neka 2. ili 3. sezonaCela sezona je OK, nema velikih padova u priči ( mada ostaje večna dilema da li je 6. sezona bila potrebna), ova epizoda od juče je spektakularna
mandingo Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Oh so what, now you're Polish? Morao sam da odgledam jos jednom.
Recommended Posts