pp34 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 (edited) Ok su epizode. Međutim, ne čini li vam se kao, recimo, plothole, da je onaj opasni lik sastavljen & probuđen poslije hektik akcije i tell-all-a, a već dvije epizode o tome ni traga ni glasa?A neće ni sljedeće, ide nekakva full majnd kontrola (nadam se da nisu u međuvremenu zaboravili da su agentici Oliviji takožder pridijelili određene srodne sposobnosti) . turi ovo u spojler bolje, da ne sjebes nekog ko jos nije gledao u pravu si za opasnog ... cela frka oko njega/njih u prvih par epizoda serijala, a sad kad su ga napokon zalepili™ ni traga ni glasa ... spoiler edit : da li ste primetili kako se veliki celavi vanzemljak pojavljuje u svakoj epizodi do sad, u nekoj potpuno nebitnoj sceni, kako samo prolazi iza kadra :D edit : fail ... quotovao sam tebe a u isto vreme ti savetovao da to stavis u spoiler Edited November 8, 2009 by 8-walker
gervasius twinkleminkleson Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 pa dobro, to sam i ocekivao - da malo 'odmore' sa tom glavnom pricom i ubace par fillera. tako, u principu rade od pocetka - jedna epizoda bitna za ukupnu pricu, pa 2-3 'obicne'
mandingo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Rejtinzi su, sa druge strane - uzas zivi. Vampire diaries na CW-u ima bolje brojeve od fringe-a. Verovatno zadnja sezona za fringe... ili prebacivanje u petak.
Roger Sanchez Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 turi ovo u spojler bolje, da ne sjebes nekog ko jos nije gledaoOuvoga, riječ je o najavi koja je prikazana na kraju ove epizode, tako da mislim da nije baš neki kvar.
Arkadija Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Verovatno zadnja sezona za fringe... ili prebacivanje u petak.Ja sam mislila da neće biti ni druge sezone, a oni nas iznenadili. Žilavi su oni.Mada, nikada mi nisu bili jasni amerikanski gledaoci. Pre nekin dan čitajući najavu za novu epizodu Supernaturala zapazila sam primedbu autora sajta u stilu " sledeća epizoda je parodija na razne serije, prva u nizu je Grays anathomy, a svi vi koji gledate Supernatural ne pratite ovu seriju , pa ćemo vam ukratko prepričati o čemu se radi kako bi shvatili sadržaj".Ostala sam totalno bez teksta. Zar je gledanje Supernaturala ekskluzivno pravo , pa isključuje gledanje nesrodnih serija???Ili čim pređeš 30 godinu, prešaltuješ se na porodične serije i debilne komedije???
Roger Sanchez Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Došli su još više pameti nego prije, i ubacili jedan lijepi tidbit 100% pure in-universea na kraju ove epizode - koja je inače bila kao zadnje dvije - samostojeća. Samostojeća po pitanju fabule, ali pozadina je sad in-universirana. Ej! Smart...Ubačen je dodatni dokazić da je Bell i dalje jako simpa & beskrupulozan tip. Ono najvažnije na kraju, mada je u ovom strašnom timeslotu gdje ju je ubacio glupi FOX (fajt sa Grey's Anatomy) i dalje tek na četvrtom mjestu, ipak je znatno popravljen opasni rejting prošlog tjedna.Budući da sam se i ja sad jako ufurao u seriju, malo mi je laknulo. Sad kad je pao Dollhouse, valjda će bar ovo poštediti.
nixolaus Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Nakon zavrsene prve sezone korigovacu misljenje o FRINGEu. Serija je dobra sa incercijom ka odlicnom.
Roger Sanchez Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Sljedeća epizoda se bavi upravo Observerom - i FOX ju tako žestoko promovira kao da sve zavisi od sutrašnje gledanosti. Još su me i podsjetili - ubili ste nam Franca Ferdinanda! @ nixo - i ja sam seriji prišao sa predrasudama - gledao na nju kao na X-files ripoff. Pilot je djelomično obeshrabrujuć u tom smislu, ali u svakom sljedećem nastavku vidi se sve bolja kvaliteta pisanja scripta ( malo amplituda naravno) - zabavna karakterizacija, simpatičan banter, optimalna količina misterioznosti i otkrivanja tajni koje čine mitologiju, a i ta mitologija serije je zgodno smišljena. I Torvica se baš lijepo smije.. Što da se kaže, hooked do kraja, navuko se ko na Galacticu poslije 1. sezone.
pp34 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 (edited) observeri na ulicama LA-aobserveri na javnim dogadjajima Edited November 19, 2009 by 8-walker
Lrd Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Er ovo njihova kanpanja ili fanovska akcija? Teresantno u svakom slučaju. Danas nova epizoda i već se radujem. :)
gervasius twinkleminkleson Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 kampanja, mecu obzrvera svugdje. u tolikoj mjeri da je malo boring
Roger Sanchez Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Šteta kampanje.Epizoda je dosadna, sporovozna, bljuvotno-romantična ( Ameri) i, donekle izuzevši zadnju rečenicu, inkonzekventna.
Arkadija Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 (edited) Prosečna epizoda, o ljubavi i porodici, verovatno vrlo prikladno za vikend pred Dan zahvalnosti. Edited November 21, 2009 by Arkadija
Recommended Posts