Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Jašta. Međutim, i dalje nema tinejdžera, čamuga sa kajlama, seksa i donjeg veša, niti se radnja odvija na prestižnim lokacijama Njujorka i Los Anđelesa. Laff™! Feill™, brate!
aj' sto nema sexa, nego nema ni simpatija ! a i glumci ne nose firmiranu robu ... ukidaju je 100 %
  • Replies 925
  • Views 67.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kvalitet opada samo u poslednjoj sezoni, pre toga je na nivou, uz povremene padove, ali bogami i uspone.

• Odgledah na kraju sve, fenomenalna serija, čak i poslednja sezona nije toliko loša koliko se pisalo, mada je meni treća sezona i dalje najbolja. Voleo bih neku novu sci fi seriju da pogledam kao

Posted Images

Odlicna epizoda ....I zasto (bre) da ukinu seriju!? Odlicna je serija i prica i glumci .... Prosto mi neverovatno da takva serija nije gledana u USA... pih!

Edited by eye of the beholder

Ah, ponudili nam samo uvod.. damn!

Pojavio se čouk, još nam jednom naglašeno da je Peter I totalno i skroz umro, Walteru (surprise! :lol: ) fale djelići mozga, izvadio mu ih Belly! & Oliviija je 1 sentimentalna krava. Štoć bit dalje ne zna se.

Da, da, oooodlična epizoda.Da li i ovde sada sledi pauza do proleća ili hrabro idu dalje, pa šta bude?

super epizoda. a nastavak je, ako eztv.it ne laze, 13. januara

I ja da zapljunem odličnu epizodu i da javno izrazim zebnju: a šta će da se gleda do januara? Sve serije na pauzi... :cry:

pravda za fringeja!

• 4 weeks later...

danas nova epizoda. ja je skinuo, ali nisam josh gledao, nego chisto da podsjetim. there, podsjetio sam.

To je 11. ili 12. ? Ili obe? Zbunjuju me ovi torenti...

11. mislim. a i 12. bi trebalo valjda isto ove nedelje da izadje, makar je tako po imdb-u

Edited by gervasius twinkleminkleson

Na warezu su bile i 11. i 12. ali su obe iste :blink: , verovatno nas je neko malo zezao.Sama epizoda je neki resto od prošle sezone, tako jedino mogu objasniti živo prisustvo agenta Frensisa :blink: Pravi nastavak 2 sezone je u četvrtak.

živo prisustvo agenta Frensisa :blink:
Upravo dosao da pitam od kuda on :unsure:

my guess is - ova se epizoda dogadjala u paralelnom univerzumu. or something like that

Naručena je 21 epizoda, a prikazano 20, ova je ostala kao kusur koji nam je sada dao dobri FOX.Danas ide nova, zove se - Johari window. Spooky.

my guess is - ova se epizoda dogadjala u paralelnom univerzumu.
pa ne bi moglo, s obzriom da tamo valjda nema petera?