nezvanova Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 odlicno! hvala ti puno! zbilja je sasvim logican postupak, prosto ne znam kako mi samoj to nije palo na pamet ...;-) dakle, od sada cu i ja tako!
Skyhighatrist Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 I ja video na moru pre par godina i zabezeknuo se kao i ti.Gledam (sa jedno 5-6 metara daljine) i mislim se "sta radi ova zena, gnjavi i gnjeci nar, dal' pravi neki sok, sta li?!"Onda u tri poteza prosu vodu, izbaci jos par trunki i tresnu vanglu punu nara pred decu... Aaaaaaaaaaaaaa!
duda Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 a može i ovako :D http://www.youtube.com/watch?v=jJ7dk9nDR-k
Amelija Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 he interesantno, svi ovi nar preseku aj da kažem "popreko", a ja uvek presečem "uzduž"
ivy Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 da i ja ga sečem uzduž...ali ovo ništa nije zabavno tj. jeste ali meni jedenje nara posebna zanimacija baš onako komplikovano,da ga čistim i grickam zrno po zrno..uzmem činiju i nar,krpu ili kecelju,sednem i grickam i to trajeee i trajee takoreći 1 ritual :Pali ova oba načina se moraju probati
Delija67 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Nar mora da se jede bar pola sata. Ja ga samo malo zasecem na jednom mestu, pa idem redom.
duda Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 potpuno bih se složila sa ivy i delijom.moj muž često uvati pa očisti nekoliko komada, pa za svakoga servira onako u činijici sa kašičicom, i to se smaže za cca minut i nemaš osećaj ni da si ga jeo :(
gospa buba Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 to je toliko energetski nepovoljno da nema smisla ni pochinjati ^_^
morgana Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 a može i ovako :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=jJ7dk9nDR-k ovo sam vidjela kod djejmi oliveraal i dalje najcesce sipak jedem kao svinja
Amelija Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 ja volem da ga prvo lepo <svinjski>* celog očistim, a onda uživam :Da moj koalicioni voli nar s jogurtom*presečem "uzduž" napola, a nekad i na četvrtine, i onda prosto redom odvajam od kore i ubacujem u činijicu/tanjirić
Recommended Posts