darling Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 nabola. ajskrim fektori vanila/burbon vanila savrsenstvo. oo na sta sam ja tracila zeludacne kapacitete... nastavicu u novom kursu. izvesticu kako je bilo.
viva Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 meni se taj i nije nesto svideo. ukus je ok, kremast, ali sve vreme krcka nesto (secer?). dok je sa sumskim vocem odlican.
nisam ja Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 kvragu. prodo bi dušu đavolu za jedan vraški dobar sladoled.
darling Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 grandissimo extra nugatzivote nosis moje cipele, jedes moj sladoled,... gde je tome kraj? (sinoc, otprilike u isto vreme kad i ti, dotukla sam kutiju ekstranugata i zakljucila da je staro pakovanje ukusnije, cokoladnije i nugatije od ovogodisnjeg novokomponovanog. dakle, ako ima kod tebe da se kupi onaj s jednobojnim providnim poklopcem, bez braon trake po ivici unaokolo, taj je zakon.)
morgana Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 :Dotkud frikomu onako dobri sladoledi?frikom je moj drugar :)
darling Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ajsfektori tiramisu kapucino mnogo dobar. (valjda je njima sve mnogo dobro, dobra im je ta vanila osnova, pa onda samo dodaju jos dobrih ukusa)nije sladoled, al je iz frizidera, pa moze i ovde: frikomov kesten u casi i u kutiji bljak, nikakvog ukusa, ne znas da l jedes kesten, pasulj il krompir.
Mil@n Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ajsfektori tiramisu kapucino mnogo dobar. (valjda je njima sve mnogo dobro, dobra im je ta vanila osnova, pa onda samo dodaju jos dobrih ukusa)nije sladoled, al je iz frizidera, pa moze i ovde: frikomov kesten u casi i u kutiji bljak, nikakvog ukusa, ne znas da l jedes kesten, pasulj il krompir.Zato je frikomov šlag KEVA! :)
darling Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Zato je frikomov šlag KEVA! :)i CALE! i DECA! takoreci skladna i funkcionalna porodica.
*edited by mod Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Top Gun Mojitonema bas puno veze sa ukusom mojita ali fino osvezava
halloween Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Frikomovi ekstra kinževi- 1. sa pomorandžom i 2. sa kikirikijem su ovih dana na sniženju, umesto 120 koštaju 80 dinara. Ja sam pojela komada 2. Malo sam promukla, ali nema veze.
Roger Sanchez Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Nije mi jasno zašto vaš Ledo ima veću gamu okusa od našeg... :zavist:
darling Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 (edited) Nije mi jasno zašto vaš Ledo ima veću gamu okusa od našeg... :zavist: naprotiv. upravo je obrnuto. mi kaskamo za vama. a da je nase jeftinije, jeste. mnogo. zavidi. Edited April 9, 2011 by darling
ajgor Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 naprotiv. upravo je obrnuto. mi kaskamo za vama. a da je nase jeftinije, jeste. mnogo. zavidi. Da im nanu naninu Frikomovsku za ukidanje dvolitarskog Twicea, Ledo ga i dalje uredno imade u ponudi... Čini mi se da će ovo biti treća sezona bez velikog pakovanja.
Parsons Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 nau iting: sladoled od limuna + sladoled od kefira = ludilo
Recommended Posts