Anonymous Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 (edited) Probaću i njega ponovo. Otvorio sam zilion tabova u Operi i nigde poruke o nedovoljno memorije, pri tom sve radi brzo. Google postaje gori od Microsoft-a.edit: a i Android telefon će u kantu za đubre + što ću da potražim zamenu za Gmail, postali su špijunska agencija umesto kompanije, na Operi mi čak i ovaj raspad od foruma radi relativno podnošljivo. Edited November 15, 2013 by Anonymous
Anonymous Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 I pretraživač (ono od čega su počeli) im je postao neupotrebljiv, uopšte više ne uspevam da nađem ono što želim, moraću i tu da potražim altenativu, mada sumnjam da postoji.Internet se pretvorio u sopstvenu karikaturu, a toliko sam se bio radovao kad se bio pojavio.
garcia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 ako niste primetili, nova opera je bazirana na chromiumu baš kao i chrome.i pored iste familije engina, na poslu sam primetio izvesne diskrepance u interpretiranju web sajtova i to na štetu opere.
Indy Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Tekst koji objasnjava otprilike sve sto je lose u vezi Googlea danas.Google was the rich kid who, after having discovered he wasn’t invited to the party, built his own party in retaliation. The fact that no one came to Google’s party became the elephant in the room.
John Coltrane Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Stvarno su mi se zgadili sa primoravanjem korisnika da objedine nalog i sa nametanjem nekih aplikacija/opcija/drustvenih mreza itd. koje uopste neces da koristis.
Dionysos Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6nOptvSHPvw
Frau Gabrijela Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 danas su nešto menjali i sve je sitno, usitnjeno, a neke stranice ne mogu da se zumiraju. poludela sam.rabim IE posle n godina.koji im je đavo? šta oni misle s ovim chromom?
Frau Gabrijela Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 (edited) ovaj put sigurno nije do mene jer kad sam otvorila GC, otvorio se minimize prozor, a tako se nikada nije pokretao, uz obaveštenje da su se pogubila osnovna podešavanja. to nije problem, brzo sam vratila, ali me nervira što ne vredi zoom na nekim stranama gde je malo zahtevnija grafika, sve je jako sitno.nema veze, snalazim se u paralelnim prozorima. nego mi smeta razbijanje rutine tamo gde mi rutina odgovara. :) Edited December 5, 2013 by stormy
Tale Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Izgleda da ti se nešto pokvarilo.Probaj da reinstaliraš (ako te ne mrzi).
Frau Gabrijela Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 ne mrzi me, ali ne smem. :) mada sad ne deluje pokvareno. na forumu je sve kao što je i bilo.videću kad mi neko stručniji bude pri ruci, možda se usudim.
Tale Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Hm.. Misteriozno mi se gube i pojavljuju thumbnails na landing page-u.Još nekome?
Anonymous Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Španija kaznila GuglIZVOR: TANJUGMadrid -- Španska agencija za zaštitu ličnih podataka kaznila je danas američku kompaniju Gugl sa 900.000 evra zbog tri ozbiljne povrede zakona te zemlje.Kako se navodi u saopštenju agencije, Guglu je za svaki prekršaj određena kazna od 300.000 evra, i kompanija je pozvana da bez odlaganja postupi prema zakonu, prenosi agencija AP.Gugl je, kako se dodaje u saopštenju, kažnjen zbog nezakonitog prikupljanja ličnih podataka i njihovog korišćenja u svrhe koji "nisu u potpunosti jasne", kao i zbog čuvanja ličnih podataka na "neodređen vremenski period".Konačno se neko setio.
crtamOrasi Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Hm.. Misteriozno mi se gube i pojavljuju thumbnails na landing page-u.Još nekome?I meni, ppp i drugi najposeceniji sajt nestali. Buranija koju posecujem redje prezivela
Recommended Posts