Mil@n Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Pogledaj ovo.Odrađeno je to, i ulogovan sam na poslu, sve je to ok, jedino da vidim kući šta se dešava, mislim da sam i kući ulogovan zato mi je i bilo čudno što ovaj na poslu "kaska" za onim kući, a nema opcije tipa "sync now" ili tako nešto čemu sam se nadao.Hvala u svakom slučaju. Link to comment
Jolly Roger Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 (edited) Hvala u svakom slučaju.Nema na čemu, žao mi je što ti ovo nije bilo od veće pomoći. Kod x ljudi koje poznajem i kod mene ovo radi savršeno. Najverovatnije je problem do tebe, možda u nekim podešavanjima ili nečem sličnom... Pročačkaj malo, rešićeš garant. Edited June 8, 2012 by Jolly Roger Link to comment
Razzmatazz Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Xmarks? Čuva i sinhronizuje bookmarkove i šifre, bez obzira koristio Chrome, FF... Link to comment
Frank Pembleton Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 Oni su bili zakob ali mislim da su prestali da rade.Sync na chrome mi radi posaosent from klozetska solja by BVK Link to comment
jms_uk Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 Oni su bili zakob ali mislim da su prestali da rade.Rade jos uvek ;)xmarks FTW! Link to comment
mojo Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Ovo govno me već danima nervira. Internet uglavnom nudi sledeće rešenje: XP: %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\ change the default folder to default old and open chrome that should fix the problem. Probao sam i dva dana je sve bilo ok, a onda jutros ponovo počelo. Ima neko iskustvo? Link to comment
Indy Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 (edited) Ima nešto na linku dole, ne znam da li je od koristi, ali zvuči slično:http://www.computerhope.com/forum/index.php/topic,131746.0.html Edited July 7, 2012 by Indy Link to comment
Jolly Roger Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 (edited) @mojohttp://www.youtube.com/watch?v=DiWc_zB-CMMMožda ti i ovo bude od pomoći...Počinje od 1:15 Edited July 7, 2012 by Jolly Roger Link to comment
Roger Sanchez Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Ovo govno me već danima nervira. Internet uglavnom nudi sledeće rešenje: XP: %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\ change the default folder to default old and open chrome that should fix the problem. Probao sam i dva dana je sve bilo ok, a onda jutros ponovo počelo. Ima neko iskustvo?U tome folderu (Default) uništi fajlove Web Data i Web Data-journal. Link to comment
Jolly Roger Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 U tome folderu (Default) uništi fajlove Web Data i Web Data-journal.+1Upravo to je i predloženo u ovom mom vidoju iznad... Link to comment
mojo Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Radi. Doduše radilo je i pre dva dana i onda se ponovo corruptovalo. Zašto? Ko zna.. Link to comment
Roger Sanchez Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Radi. Doduše radilo je i pre dva dana i onda se ponovo corruptovalo. Zašto? Ko zna..Mene je to u Canaryju jebavalo prie dva tjedna.. izgleda da je dofloatisalo i do vaših buildova. I da, zejabavat će vjerojatno do sljedećeg apdejta. Google QC. Link to comment
Zli Gli Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Reinstalirao sam sistem i sve programe i Hrom mi je na srpskom, sto mi je jako iritirajuce. Kako da promenim jezik na engleski? Guglao sam ali nemam iste opcije kao ti likovi sto su nudili neka resenja.Pomagajte, popizdeo sam. Link to comment
mojo Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Pa ono, Settings -> Show Advanced Settings -> Languages.Inače onaj problem sa profilom, nakon brisanja Web data fajlova sve bilo ok dva dana, pa se vratilo na staro. A onda nakon par dana, problem nestao sam od sebe. :D Link to comment
Recommended Posts