Indy Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 Hvala Maheeme & radisa, karta je promenjena i dolazim u normalno vreme, tako da će to biti u redu.
banecare1 Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 kinezi ne svljive ukrajinski PVO izgleda. leti se peking - beograd preko moskve i kijeva direkt
jms_uk Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 kinezi ne svljive ukrajinski PVO izgleda. leti se peking - beograd preko moskve i kijeva direkt To obicno pokazuje tako standardno na IFE-u. Daj broj leta pa da vidimo kuda su stvarno leteli. Sent from my iTelephone using Tapatalk 1
banecare1 Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 11 minutes ago, jms_uk said: To obicno pokazuje tako standardno na IFE-u. Daj broj leta pa da vidimo kuda su stvarno leteli. Sent from my iTelephone using Tapatalk znao sam ko ce i sta tacno odgovoriti ovo je bila projekcija dok smo bili nad uralom. posle su otisli severno od moskvi i spustili se preko belorusije, slovacke i madjarske do srbije. jucerasnji let iz pekinga za beograd. hainan arilines, HU7969 ili tako nesto 1
jms_uk Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 Da, ipak zaobisli UkrajinuSent from my iTelephone using Tapatalk 1
mustang Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Pripremite se na dugacke redove na tesli za skener osim ako niste priority ili biznis ili crew
jms_uk Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 1 hour ago, Indy said: the only thing that gets me up, in the air... Singapurćanke? Leteo sam sa preko 100 razlicitih avio kompanija, a jos nisam njima 3
dragance Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Kako nisi sa njima?? Posle luftike oni su najstandardniji na nebu. Ispravi to.
x500 Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Za petak je najavljen strajk upozorenja na velikim nemackim aerodromima, vest na DW.
jms_uk Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Kako nisi sa njima?? Posle luftike oni su najstandardniji na nebu. Ispravi to. Somewhat limited routes, visoke cene i nedeljenje prve klase sa partnerima dovoljno velikodusno te se nije desilo (jos).Bice prilike, valjda Sent from my iTelephone using Tapatalk
Indy Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 4 minutes ago, jms_uk said: Somewhat limited routes, visoke cene i nedeljenje prve klase sa partnerima dovoljno velikodusno te se nije desilo (jos). Sve je tačno, posebno ovo u boldu, ali šta je ekstra $1000-2000 da budeš među anđelima nebeskim (Istini za volju, hrana im je pre par decenija bila barem 800% bolja, bojim se da je to sad autsorsovano nekima iz InedibleKitchensCo. Ali sestra dese su još uvek one iste tj njihove kćerke (ja sam leteo s njima još od '96) 1
dragance Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 (edited) Ja sam leteo prošle godine 2 puta sa njima u biznis klasi. Kad već cepidlačimo, nije mi se svidelo za cenu. Mada to je bilo samo za turu od SIN do CHC i nazad. Verujem da je mnogo bolje do LHR ili bilo gde u Evropi. Ipak, da ne budem tužibaba, s obzirom na moj gabarit, bilo koji BC, krevet je super. Edited February 15, 2023 by dragance
mlatko Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Za petak je najavljen strajk upozorenja na velikim nemackim aerodromima, vest na DW.Kakvu poluku posrati? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
mlatko Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Evo i krivca, havariju uzrokovali radovi na pruzi u Frankfurtu. Preseklo kabel :fail: 1
Recommended Posts