Ros Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 drugari, jel moze malo ozbiljnosti? upadam u rizik da postavim pitanje "sta je tacan odgovor na pitanje: hoce li ti tvoji forumasi nesto odgovoriti vec jednom?" 1
nenad Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 ja mislim da nemas direktan bus od tesle do prokopa. zezaju se ljudi jer je do prokopa skoro nemoguce doci iz bilo kog dela bg-a, osim taxijem.
jms_uk Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 16 minutes ago, Ros said: nesto sam citao o nekom busu 72 iexpress bus A1. ic ne valja? 72 je gradski koji ide na Zeleni venac, a A1 poseban koji ide na Slaviju. Ali nijedan od njih nije povezan sa Prokopom (a koliko sam skapirao, nije manje vise nista od buseva povezano sa istim). 2
Lezilebovich Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Ne mora prokop, Soko staje i na NBGu - busom 72 do 6 kaplara i onda bus 95 ili tramvaji do buvljaka
Далибор Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Ima bus 36 koji od slavije ide direktno do prokopa. A1 do Slavije od Tesle pa 36 do prokopa
Ros Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 to je vec avantura za zenu i cerku sa koferima. mislili smo da ima nesto direktno. moracu ipak da cimam familiju 1
Baldrick S. Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 to je vec avantura za zenu i cerku sa koferima. mislili smo da ima nesto direktno. moracu ipak da cimam familijuLepo ti rekao @jms_uk još u prvom odgovoru a ti misliš zajebavaju se ljudi
Ros Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 1 minute ago, Zlurad said: Lepo ti rekao @jms_uk još u prvom odgovoru a ti misliš zajebavaju se ljudi je sam mislio da se djemso pravi englez recimo da sam preterani optimista, pa sam mislio da jedan milionski grad ima direktnu liniju da poveze aerodrom sa zeleznickom stanicom 1
x500 Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 1 minute ago, Ros said: to je vec avantura za zenu i cerku sa koferima. mislili smo da ima nesto direktno. moracu ipak da cimam familiju Ranije, pre korone, je bio taxi na vaucer. Voznja do Novog Beograda je bila 1500, stari Bgd. 1800 din. Po meni to je najbrze da se stigne do voza.
Ros Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 1 minute ago, x500 said: Ranije, pre korone, je bio taxi na vaucer. Voznja do Novog Beograda je bila 1500, stari Bgd. 1800 din. Po meni to je najbrze da se stigne do voza. ideja je bila da se ne cima familija jer oni voze dzabe, a to je najskuplja varijanta
jms_uk Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 1 minute ago, Ros said: je sam mislio da se djemso pravi englez ja uglavnom uzmem rentakar kad dodjem u BG... 1 minute ago, Ros said: recimo da sam preterani optimista, pa sam mislio da jedan milionski grad ima direktnu liniju da poveze aerodrom sa zeleznickom stanicom to bi bilo previse lako 2
x500 Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 1 minute ago, Ros said: ideja je bila da se ne cima familija jer oni voze dzabe, a to je najskuplja varijanta Znam, sve mi je jasno. Zato ti kazem, taksi do stanice, i onda voz. Karta za voz se kupuje na stanici ili preko aplikacije. Ne moze kod konduktera, tako su mi rekla kazala. 1
mlatko Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 je sam mislio da se djemso pravi englez [emoji3] recimo da sam preterani optimista, pa sam mislio da jedan milionski grad ima direktnu liniju da poveze aerodrom sa zeleznickom stanicom [emoji4] Čekamo (još) 50 godina 1 Prokop SurčinskiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
dragance Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 A kakva li je tek naucna fantastika da jednog dana bude neki eksprez voz od BG-Tesla-NS? Ali ne - mora taksi lobi da se hrani i da peljesi gradjane i putnike. Sljam za kojik sam se uverio jos jednom koliki su divljaci - zamalo se nisam pobio sa jednim takvim na Terazijama pre par meseci. Djubrad. 2
Recommended Posts