Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

• 2 weeks later...

treba mi pomoc oko wizzaira, naime rezervisao sam preko sajta 4 karte, platio ih, ali kako stvari stoje trebalo bi da otkazem 1. kako to da uradim, s obzirom da na njihovom sajtu ne postoji (nisam nasao) link za otkazivanje. kao alternativu nude neki call centar u madjarskoj koji bi da me osuri za silne pare po pozivu?

treba mi pomoc oko wizzaira, naime rezervisao sam preko sajta 4 karte, platio ih, ali kako stvari stoje trebalo bi da otkazem 1. kako to da uradim, s obzirom da na njihovom sajtu ne postoji (nisam nasao) link za otkazivanje. kao alternativu nude neki call centar u madjarskoj koji bi da me osuri za silne pare po pozivu?
Otkazivanje je vrlo jednostavno. Ne pojaviš se na let, i stvar je završena.Ako si pak mislio na mogućnost povraćaja novca: :lol:
naravno da sam mislio na povracaj novca :(
tu se moras proracunati.60€ ce ti uzeti zbog otkazivanja leta, a u to uracunaj i troskove telefoniranja da to sve obavis.

to sam video, fantomski call centar cudnog broja koji naplacuje skoro funtu po minutu poziva. pa dobro, tako sam i mislio, ali reko da proverim. hvala na informacijama.

to sam video, fantomski call centar cudnog broja koji naplacuje skoro funtu po minutu poziva. pa dobro, tako sam i mislio, ali reko da proverim. hvala na informacijama.
jedina varijanta je ako bi uspeo da "prodas" kartu, a to je takodje 60€ za izmenu imena putnika i vremena leta. mislim da je 40€ jedna od pomenute 2 izmene.

po svemu sudeci tih 100 eura kojih smo platili za kartu ce biti investicija u wizzair, jer dok oduzmem troskove call centra i njihovog penala za otkazivanje ostace mi oko 20 evra, sto je premalo za cimanje koje bi mi priredili.:(a i prodaja karte, dok bi, sto kazes, odbili trosak promene imena (mislim da je oko 50 eura), pa onda call centra, isto mi dodje.

Edited by Velecasni Precog
  • 2 weeks later...

Drugari,kojim putem, kojim avio kompanijama i uz pomoc kojih agencija u Srbiji je najlakse pronaci resenje za odlazak na Taipei? Poprilicno je hitno.Hvala!

Drugari,kojim putem, kojim avio kompanijama i uz pomoc kojih agencija u Srbiji je najlakse pronaci resenje za odlazak na Taipei? Poprilicno je hitno.Hvala!
Daj datume putovanja [mozes i na PM] za ovo boldovano.