Hippie Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Teleportovana u Pariz 1969 i telo Françoise Hardy :) da!
Hippie Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 moj brat kupijo nekog novog harlija, a ja sam ljuta jer ne mogu NI DA GA POMERIM, kamo li vozim.... kakva divota od gomile gvozdza a ja mogu samo da gledam :( toe ta divota od gvozdza koju ne mogu ni da pomerim... batin Harli
hoffnung Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 jel ste videli ove hondine gromove? cakani su do bola, a nisu nesto ni preterano skupi, barem za usa trziste. stavise, ako dobro kapiram, samo tamo i mogu da se kupe i voze 3k$. honda grom - yellow
urkozamanje Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Uzeo mi komsija ovo: Jbt, koliko je to lep motor. Pizdim svaki put kad sidjem na parking, svadjam se sa frau i pokusavam da je ubedim da mi dozvoli da opet uzmem nesto. Obecao sam da cu necu vise kupovati motore jer ih bas ne voli, a mene na njima jos manje. Elem, taman sam se privikao na to da vozim samo kad sam u srb ali ovo.. ovo je crni djavo u punom sjaju i lepoti. Odselicu se.
čekmeže Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Iskoristili staze koje su seljaci već napravili, proširili buldožerom, napravili pokoju rampu i sada sve češće dolaze
GlenGeglach Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Yamaha FZS1000 Fazer '03. 15 godina star, ali jos uvjek radi posao. Idealan sport tour motor.
katamaran Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 (edited) Na koju foru je ova lepota ovako jeftina? https://www.polovniautomobili.com/motori/12132662/zxmco-150 btw zivo me zanima potrosnja. Uzeo bih nesto da nikako nije prebrzo i ne bih skuter. Neko pristojno motorce za svrckanje po gradu. Za sada me medjugradska voznja i ne interesuje toliko. Kako zimi ako nemas garazu? Imam shupu gde bih mogao da ga stavim al je ulaz pod uglom pa ne bih mogao da ga ubacim :( (biciklu popnem na zadnji tocak pa nekako izmanevrisem) Ovaj je predivan al bih iz prakticnih razloga verovatno ipak nesto manje. I nikako necu nesto prebrzo. Manja potrosnja i jeftinije/lakse odrzavanje je naravno plus. S jedne strane bi mi mozda bilo idealno da moju biciklu preradim u e-bike al bih onda slabo pedalao. Zato me i plasi uzimanje motora da se ne odviknem od bicikle(vec prosao jednom kroz to kad sam uzeo prvi auto). Pojma nemam sta da radim. edit: ovako nesto bi mi mozda bilo idealno https://www.polovniautomobili.com/motori/12136587/tomos-apn-6-alpino edit: Edited April 3, 2018 by katamaran
kud u maglu Simoviću Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 možda zato što ne vredi ni tih 350 kawasaki 500 kle ili nešto slično, gledaj među enduro modelima
katamaran Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 (edited) Meni je onaj gore bombonica. Bas mi se svidja. Top speed 105 mph ovaj kle Verovatno mi je i to prebrzo jer se lako zaletim. Ja i sa biciklom preticem kola. Nesto penzionersko da ide do 80-100 na sat bi mi bila prava mera. Necu nesto preterano zivahno. Kao klincu mi se mnogo svidjao tomos apn 6 i apsolutno bi i sad usao u razmatranje (jeftin, mali, malo trosi, odrzavanje...) Mozda jednog dana nesto ozbiljnije jer imam neke tripove da putujem i da radim. Za ovo sad (svrckanje po BG kad je lepo vreme) mi je neka osnova sasvim dovoljna. Skuter bi mozda bio idealan izbor al kad vidim one tockice edit: vaki kawasaki™ bi dosao u izbor za to eventualno putovanje. Za Bg mi je overkill. edit 2: sestric mi je full u toj prici. On vec i putuje Evropom sa nekim klubom svaki cas. Moram njega da propitam. edit 3: da ilustrujem. Ada je tu glavni cilj. Sasvim sam zadovoljan kojom brziom stignem i vratim se(i to zaobilaznim putem) biciklom sa nekih prosecnih 20-ak na sat. Sta ce meni motor koji ide brze od 50-60? Danas sam se smorio sto ranije pocinjem da radim pa bih jako kratko mogao da ostanem na Adi a frka mi je da ne budem preumoran za possao ako se odmah vratim nazad. Edited April 3, 2018 by katamaran
katamaran Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 (edited) Prvi motor koji sam u zivotu vozio(dedin). Bez razmisljanja bih ga vozao po BG-u. Sa sve pedalama Jos pamtim srecu kad mi ga je drugar opravio. Edited April 3, 2018 by katamaran
Recommended Posts