Jump to content
IGNORED

Motooori!

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Ako upada u budžet Yamaha YBR125.

Posted
Ako upada u budžet Yamaha YBR125.
Nazalost raspolagacu sa maksimum 600 eura.Keeway Speed 125 je kopija YBR125-ice, da imam kintu ne bih razmisljao al sta da se radi.(volim takav Naked oblik)
Posted

nemoj da se zakopavas sa 125ccm. bolje skupi jos para i uzmi nesto ozbiljnije ili kupi nesto od 50ccm i vozi se za dzabe sa 2l/100km.

Posted

Budžet je budžet, ne upadaj u deficit, kupuj lepo Keeway Speed i u zdravlju da ga voziš!

• 3 weeks later...
Posted

Što se meni sviđa Aprilia Scarabeo - kad videh cenu zanebesah se <_< kad uzmem u obzir svoje dnevne obaveze, parking mesta, troškove, geografski položaj i klimu :-) bolja je varijanta generalno od automobila, barem za sad...ali nešto sa pristupačnijom cenom. Da nema ko iskustva sa kupovinom u Crnj Gori?

Posted

eto tako, nasla ja prdavca do 50 ccm, da ne polazem sad za A...4587769364_905b0014fc.jpgsladak je, pravi zenski :wub: e da...hvala vam na pomoci :D vidimo se kad predjem na vecu kubikazu

Posted
Čestitam Hellmere!
ako krenem na ovakav put s malishom, na konju sam (ali bukvalno) no nema veze, posluzice lokalno... hvala reaktorskom reagovanju unapred jer tek treba da pazarim ;) panduri, vidimo se na cesti

cat-flip-the-bird.png

Posted

E lepo, nek je sa srećom. Moj drug je otišao na more skuterom od 50 ccm. I vratio se. Istim skuterom! To bilo pre neke 2-3 godine, i iako ne vozim skutere, ostao je za mene pravi junak!Tako da znači može skuterče svuda da stigne, samo napred!

Posted (edited)

Kada bi seo na skuter od 50cc koliko bih mogao da vozim od ns-a do bg-a autoputom?Planiram kupiti 1, a prvi zadatak bi mi bio dovuci ga do bg-a.

Edited by korindjar
Posted

A zasto ne bi kupio u BGu biker.gifnadam se da nemas poteskoca sa razumevanjem mog posta kao i obicno

Evil_Grin_by_kata.jpg

Posted
Kada bi seo na skuter od 50cc koliko bih mogao da vozim od ns-a do bg-a autoputom?Planiram kupiti 1, a prvi zadatak bi mi bio dovuci ga do bg-a.
Ja se iskreno nadam da je zabranjeno ići na autoput skuterom od 50ccTako da ti ostaje Stari Put...
Posted

Ne mogu tako dobar dil dobiti u bg, jbg.Nisam proveravao zabrane, ali si u pravu da ne bi trebalo, tako da ce sledece nedelje (ako uspem da ga registrujem do tada) pasti solo road trip.

Posted

naravno da sa 50ccm ne mozes na autoput.ako sam dobro shvatio ti kupujes nov moped i teras ga za bg? ako je to u pitanju povedi racuna kako ga vozis. to je nov i nerazradjen motor i nemoj da ga forsiras. na pun gas zaboravi. lagano, 3/4 gasa plafon klaj-klaj, pravi pauze na svakih 45min-sat za hladjenje obavezno, pa kad stignes stigao si. ako nije nova masina onda samo cepaj.srecan put!

• 2 weeks later...
Posted

Moram da izrazim odusevljenje u vezi danasnje dvocasovne voznje na ovogodisnjem BMW, iako ja nisam upravljala...no ne mari-koji monstruuum, vroom, vroom, totalni love