booyaka Posted April 19 Posted April 19 Onda nije bio problem do menjača nego do kočnice, tj. što nisi navikao na nju 😂 2 1
Zaboravan Posted April 19 Posted April 19 Ja imam običaj kada se vozim s mlađom ekipom da mu, na bezbednom mestu, kažem hajde lagano zakoči levom nogom. Da ne frljam procente, to obično bude zakucavanje kao da je jato™ irvasa iskočilo na put. 1 1
Popular Post Drako Posted April 19 Popular Post Posted April 19 Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line... 21 4 1
Valk Posted April 19 Posted April 19 (edited) 1 minute ago, smooth.Op said: @Valkyrie Mi fordaši najskuplje lajkove ostavljamo 🤣 Mi smo ljudi bez kompleksa, radujemo se tuđoj sreći. A i od ukusa, vallah Edited April 19 by Valkyrie 3 1 1
Mr.Mxyzptlk Posted April 19 Posted April 19 ja sam. hteo fokusa 2020 ali je udaren bio blizu otvora za gorivo. repariran top, al ono, ne bih rizikovao. jos mu je na placu
Desmond Bojčinski Posted April 19 Posted April 19 (edited) 99% će da padne ova: https://www.emilfrey.de/auto-kaufen/TOYOTA/Auris/412709 Spoiler Pored navedenog u oglasu, 8 novih guma, još četiri alu felne, novi tehnički, novi servis, tojota relaks garancija do 2033. godine ili 250k km i ful kasko za oko 1000 godišnje je ponuda. Edited April 19 by Desmond Bojčinski 6
bios Posted April 19 Posted April 19 (edited) Postoji dobra šansa da te nadživi. To je pretpostavljam 1.8 motor koji ide u Corolla hybrid. Nema greške. Još se samo naviknuti na CVT menjač. edit: Preporuka je menjati transmission oil, čak i ako je navodno lifetime u intervalu koji su negde napisali sitnim slovima. Edited April 19 by bios 1
kud u maglu Simoviću Posted April 19 Posted April 19 možeš sa ford klanom, to ti je isto nit je riba meso, nit su to automobili 4 3
BWA Posted April 19 Posted April 19 Odlično Kumse, pravi šlagvort. Naime, ja tvrdim da Fiatov 1 2 benzin Fire, te 1.9 Jtd predstavljaju najbolje motore u istoriji auto industrije. Osim toga, Fiat ima ubjedljivo najjači dizajn kad su u pitanju mala auta. 5 1
Valk Posted April 19 Posted April 19 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: možeš sa ford klanom, to ti je isto nit je riba meso, nit su to automobili 2 5
kud u maglu Simoviću Posted April 19 Posted April 19 fakat da znaju da naprave malo auto, kao i da je taj 1.9jtd magare samo takvo, terao se u kombinatu doblo 1.9 ti su nadživeli i partnera(panter) i kedija i kangua. pri tom su preživeli i par početnika koji su na njima izučili veštinu njega sam obožavao 1
Recommended Posts