Zli Gli Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Nista, odustajem od kombinacije. Inace, covek koji je to kupio zeni je daltonista, to objasnjava ovu boju. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 2
autsajder Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 On 13.4.2022. at 18:33, Zli Gli said: Baš je lijepa boja i fino se slaže sa crnom, vidi samo kakvo je to osvježenje pored onih bijelih, sivih i crnih u pozadini. (Ovako nešto ili ona svijetlozelena za novi M3 ili narandžastožuta iz Renault RS linije). Da sam kupac ne bih imao ništa protiv. Sličnu nijansu je iskoristio otac od jednog drugara kada je farbao ogradu, pa shvatio da su mu ostale dvije pune kante - ofarbao je stojadina, veš-mašinu i bojler. Šerpa plava nijansa, malo tamnija od ove. Kad odeš kod njih bilo je kao da si zašao među štrumpfove. Vozio sam se jednom malo u Twingu GT i to ide pretjerano dobro. A mislim da mi je idealan motorić 1.2 turbo iz Megana GT prethodne generacije, tamanica za normalnu gradsku i prigradsku žustrinu i onih zakonskih 130 na auto-putu. Sve preko toga gubi smisao.
levi Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 kolegina žena kupila novog Clia ovakve neke boje samo metalik, baš pred koronu, i onda kad je počela da radi od kuće skoro da ga i ne vozi, on uzeo da proba malo vozio naizmenično sa svojim autom i oduševio se, ne izlazi više iz rezedo Clia
Uskebasi Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 Ta metalik plava boja kod klia se bas nesto mnogo doplaćuje. Cak milsim da je rezervisana za najjaci paket opreme
Grunf Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 20 hours ago, autsajder said: Baš je lijepa boja i fino se slaže sa crnom, vidi samo kakvo je to osvježenje pored onih bijelih, sivih i crnih u pozadini. (Ovako nešto ili ona svijetlozelena za novi M3 ili narandžastožuta iz Renault RS linije). Da sam kupac ne bih imao ništa protiv. Sličnu nijansu je iskoristio otac od jednog drugara kada je farbao ogradu, pa shvatio da su mu ostale dvije pune kante - ofarbao je stojadina, veš-mašinu i bojler. Šerpa plava nijansa, malo tamnija od ove. Kad odeš kod njih bilo je kao da si zašao među štrumpfove. Vozio sam se jednom malo u Twingu GT i to ide pretjerano dobro. A mislim da mi je idealan motorić 1.2 turbo iz Megana GT prethodne generacije, tamanica za normalnu gradsku i prigradsku žustrinu i onih zakonskih 130 na auto-putu. Sve preko toga gubi smisao. da nije taj covek, kome je ostalo dve kante farbe, farbao svoj renault 4?
autsajder Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 Pa ne - stojadina (skala 55). Nije pomoglo, rajzjela ga je rđa totalno. Otišlo u staro željezo ono što je ostalo. Bojler i veš-mašina su potrajali godinama.
Grunf Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 pitam, zato sto je moj cale to isto uradio svojevremeno sa svojim renoom, pa reko da proverim znamo li se. sve metalno u kuci je bilo u toj boji nekoliko godina :D 2
foto Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 to se valjda radilo u to doba. uzmes jednu farbu i farbas sve zivo i nezivo dok ne potrosis. ja sam takodje ziveo jedno vreme u ultramarin kuci i dvoristu. 1
stajebrebilo Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Ta metalik plava boja kod klia se bas nesto mnogo doplaćuje. Cak milsim da je rezervisana za najjaci paket opremeTo je Renault racing blue boja, ranije su trkacki auti imali takve boje pa je ostalo kao uspomena na stara vremena. 1
copkillah Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 On 15.4.2022. at 7:30, Uskebasi said: Ta metalik plava boja kod klia se bas nesto mnogo doplaćuje. Cak milsim da je rezervisana za najjaci paket opreme bgm i ona Renoova Flame Red košta boga oca, al' što kažu, za takvo farbanje ideš da učiš školu pa i treba da košta
Popular Post Grunf Posted April 19, 2022 Popular Post Posted April 19, 2022 ova moja boja nije bila tako skupa 4 7
booyaka Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 ova moja boja nije bila tako skupa [emoji3] Lepa četvorka.
Grunf Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 moja je, nazalost, zavrsila na otpadu vrv. ovo je slika sa neta.
ivy Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 6 hours ago, Grunf said: ova moja boja nije bila tako skupa ovo je mint boja
Recommended Posts