Barti66 Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 13 hours ago, Mostly harmless said: Dozvali ste me da se razmećem svojim uništavačem benzina Dobro... aj i ja da se pridružim... 5 1
kud u maglu Simoviću Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 sekta, još malo pa kao ovi s fordarama samo sa trunkom ukusa 1
Mil@n Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1 hour ago, napadaj said: Kadjar lepši, i to značajno. Mnogo mi se sviđaju linije novijih Renoa, baš razmišljam da li da uzmem Megane ili nešto drugo za koji mesec. Ja se naravno šalim, stvar ukusa, ali kadjar mi fakat ima nekako najobičniju liniju od svih renoa (i suv-eva uopšte). Pre nego što kupiš, sedi i malo unutra, enterijeri ne prate spoljne linije lepotom i zanimljivošću koje su i meni baš lepe kod velike većine renoa. Barem po mom skromnom ukusu. Inače, nisam hteo da mračim kolezu kumsa ali sećam se da sam pročitao baš loše kritike na račun kadjara na garaža.rs kada sam svojevremeno istraživao crossover/suv na koji bih mogao da se prešaltam, nadam se da kumsara neće imati nikakva loša iskustva, očigledno mu avto pasuje dočim ga je pazario.
napadaj Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Ja sam u dilemama Novi C4 mi je isto jako lep, najviše naginjem njemu, ali je solidno skuplji od hečbek Megana.
Kenji Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Uf ja jurim novijeg scenica 2016. pa na gore. Prelelijep. 1.5dci Diesel or death. Mada mi je capture najlepši, odnos masa-dizajn, ali premali.
Pokojni Ruxin Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 lepi su francuzi ali ja kola vozim iznutra
Lancia Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 28 minutes ago, napadaj said: Ja sam u dilemama Novi C4 mi je isto jako lep, najviše naginjem njemu, ali je solidno skuplji od hečbek Megana. Ne znam kakve su cene Seata u Srbiji, Leon je prva liga, ja od kad ga teram, nula problema.
Kenji Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: lepi su francuzi ali ja kola vozim iznutra 1
renne Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 54 minutes ago, napadaj said: Ja sam u dilemama Novi C4 mi je isto jako lep, najviše naginjem njemu, ali je solidno skuplji od hečbek Megana. Sjajan je novi C4 Da mi iole treba, ozbiljno bih se bacio u razmišljanje 1
Mil@n Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 25 minutes ago, Lancia said: Ne znam kakve su cene Seata u Srbiji, Leon je prva liga, ja od kad ga teram, nula problema. Naleteo sam na neki članak o pouzdanosti automobila skoro (ne mogu se setim gde, jebite me). Naravno, kidaju Japanci, a od evropskih automobila na prvom mestu - Seat
napadaj Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Od Seata mi je najlepša Cupra Formentor je prelep model
Lancia Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 12 minutes ago, Mil@n said: Naleteo sam na neki članak o pouzdanosti automobila skoro (ne mogu se setim gde, jebite me). Naravno, kidaju Japanci, a od evropskih automobila na prvom mestu - Seat Video sam to. Nije ono, Cigo hvali svoga konja, nego je bas dobar, utegnut, malo trosi. 9 minutes ago, napadaj said: Od Seata mi je najlepša Cupra Formentor je prelep model A i ti si naivan. I tata bi, sine.
Mil@n Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Nemam ništa protiv niti sumnjam da su pouzdani, samo su mi malo enterijeri siromašni. Vidi se da su u vw grupi Sent from my Mi 10 using Tapatalk 1
Lancia Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1 minute ago, Mil@n said: Nemam ništa protiv niti sumnjam da su pouzdani, samo su mi malo enterijeri siromašni. Vidi se da su u vw grupi Sent from my Mi 10 using Tapatalk Ja imam proslu generaciju, ne bih ga menajo za ove nove ni u ludilu, nemas nijedno dugme, sve moras da brljas prstima i klimu i svetlo...pizdarija.
Recommended Posts