December 5, 20213 yr https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/18330925/bmw-216 sta kazete za auto i za cenu? @Zli Gli
December 5, 20213 yr 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: Pa sta bi ti za 20-ak kila evra? Jos prvi vlasnik, nista baba, nista pijaca, nista crkva, 1 pedigre...
December 5, 20213 yr https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/18330925/bmw-216 sta kazete za auto i za cenu? [mention=102]Zli Gli[/mention]U rangu kumsovog minija, mrtva trka koji je vise gej. Salu na stranu, ne vidim da je cekirao da ima servisnu sto znaci da je mozda vratio kilometre a i nije se potrudio oko opisa, i to je isto minus. Probaj nazvati, ispitaj, pa ako ti se ucini da je vredno skokni s nekim majstorom. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
December 5, 20213 yr 4 hours ago, namenski said: Pa sta bi ti za 20-ak kila evra? Jos prvi vlasnik, nista baba, nista pijaca, nista crkva, 1 pedigre... Menjao mu poluosovinu levu 2 puta, desnu 3, jer si ga ganjao po nekim vrletima gde ni divokoze ne idu? Ali zamenjeno originalom, nisa turci ili kinezi...
December 5, 20213 yr 1 hour ago, radisa said: Menjao mu poluosovinu levu 2 puta, desnu 3, jer si ga ganjao po nekim vrletima gde ni divokoze ne idu? Ali zamenjeno originalom, nisa turci ili kinezi... to kao Podgorina,na posao i sa posla Golf do podnozja planine,onda parkiranje i sedaj u Nivu,neregistrovana ,samo za do kuce i do puta.
December 7, 20213 yr @namenski i ostali koja/e firma za karike? koji dihtunzi osim glave i izduvne grane ne moraju da budu neki sto se reklamiraju na F1 bolidima? edit td 2800 ccm Edited December 7, 20213 yr by foto
December 7, 20213 yr 7 minutes ago, foto said: @namenski i ostali koja/e firma za karike? koji dihtunzi osim glave i izduvne grane ne moraju da budu neki sto se reklamiraju na F1 bolidima? Bre ne znam , presiroko si postavio pitanje: zvuci k'o da se radi o nekoj ekskluzivi ili oldtajmeru, u svakom slucaju necem nesvakodnevnom. Ako se radi o tome, ja imam najbolja iskustva sa Englezima, mada se moze i sa Zabarima, zavisi, mada su oni malo tezi, da ne kazem bas nepouzdaniji...