copkillah Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 2 minutes ago, Uskebasi said: Veci je gepek nego kod stare verzije klia. Mislim da od manjih automobila samo nova Skoda fabia ima za nijansu veci gepek. Pa jeste veći ali jedva. A automobil vizuelno zauzima mnogo više prostora nego Klio, neki crossover wannabe.
vindabona Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 (edited) Eeee, tvoj Clio, jel 3 ili 4? Skontala sam da Clio 4 ima manje mesta pozadi i u gepeku od trojke (ja sam upravo prodala Clio 3), ali da je "kokpit" baš komotan. Ne da mi đavo mira, naložila se ko mlad majmun na novu Tojotu Yaris, benzin 1500/90ks, navodno od 11.900e, navlakuša najstrašnija, šatro sajamski popust i te p..e mat..ne, al kooo zna kolko to izađe na kraju zapravo :(. A baš sve sviđa, uh, štomteško, ima neko 8 iljada na zajam, ako ne vratim ne mora ni zdravo da mi kaže :(? Inače, ponuda u oglasima je katastrofa, ja stvarno ne znam kako ljudi kupe išta, ma ne znam ni ja kako sam prodala ono moje (sad bih rekla predivnoooo) auto. Edited April 21, 2019 by vindabona
renne Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 kupi, ako možeš, odličan je jaris, i ne pada mu cena
copkillah Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 12 minutes ago, vindabona said: Eeee, tvoj Clio, jel 3 ili 4? Skontala sam da Clio 4 ima manje mesta pozadi i u gepeku od trojke (ja sam upravo prodala Clio 3), ali da je "kokpit" baš komotan. Ne da mi đavo mira, naložila se ko mlad majmun na novu Tojotu Yaris, benzin 1500/90ks, navodno od 11.900e, navlakuša najstrašnija, šatro sajamski popust i te p..e mat..ne, al kooo zna kolko to izađe na kraju zapravo :(. A baš sve sviđa, uh, štomteško, ima neko 8 iljada na zajam, ako ne vratim ne mora ni zdravo da mi kaže :(? Inače, ponuda u oglasima je katastrofa, ja stvarno ne znam kako ljudi kupe išta, ma ne znam ni ja kako sam prodala ono moje (sad bih rekla predivnoooo) auto. Imam dvojku A mali gepek ćeš svakako imati sa Kliom, gledaj to kao cenu za ekonomičnost. Recimo kad nas dvoje idemo na more, taman ima mesta za stvari, ali već je skijanje problem (ako imaš full opremu). A Jaris je topčina, nas petorica smo se vozili Jarisom iz 2016. odavde do Kijeva prošle godine i nije nam bio neudobno pa ti vidi. Da kupujem sada auto, novi Jaris bi mi bio u top 3-4 izbora, plus ovo što je rene rekao za cenu.
vindabona Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Just now, renne said: kupi, ako možeš, odličan je jaris, i ne pada mu cena Znam da je odličan i duša me boli, al' sam u stambenom kreditu pa je malo "ja bi mogo da mogu...", povuci potegni, nisam sigurna da mi je trenutno isplativo, osim ako neće da mi ga daju za 12.000e sa sve registracijama i doplatama za kaskoe i metalike i ostale sitnice koje koštaju po 700e svaka, i to sve zato što sam im tek tako, jako sinfatična.
copkillah Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 5 minutes ago, vindabona said: Znam da je odličan i duša me boli, al' sam u stambenom kreditu pa je malo "ja bi mogo da mogu...", povuci potegni, nisam sigurna da mi je trenutno isplativo, osim ako neće da mi ga daju za 12.000e sa sve registracijama i doplatama za kaskoe i metalike i ostale sitnice koje koštaju po 700e svaka, i to sve zato što sam im tek tako, jako sinfatična. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14246915/toyota-yaris uklapa ti se u cenu, a ovde vidi šta Stella oprema podrazumeva: http://www.toyotaadria.com/rs/pdf/cenovnik_vozila/yaris.pdf
vindabona Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Vidla, bokca mu! Još mi na opštini, auu bre, možda čak i nazovem, samo da smislim gde da nađem još pet iljade. Abre da su izabrali bar neku dim boju nego crvenu, sad ja cepam dlaku, znam, al to zbog ovih pet iljade, ne bih inače. Al to je taj auto! To je taj savršeni mali auto sa dovoljno moći za po gradu i za inače, eee živote... :(
Milosh76 Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Koliki gepek ima taj Yaris? U odnosu na Golfa/Astru recimo
copkillah Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 7 minutes ago, Milosh76 said: Koliki gepek ima taj Yaris? U odnosu na Golfa/Astru recimo Ne znam u odnosu na navedene, ali kao referenca, nas petorica smo natrpali pet velikih ranaca (nisu svi planinarski) i još ponešto u isti.
zorglub Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Nikad mi neće biti jasni ljudi kojima je prva misao pri kupovini automobila - pošto će ga prodati. Osim ako ste Zli, jel'te.
Zli Gli Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Ni ja to ne razmisljam kad kupujem za sebe, majku mu...
Zli Gli Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14396278/citroen-c3-14i https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14352415/volkswagen-passat-b6-20-tdi-svajcarska Prvi za Mocu menadjera a drugi za Tonija bogatog gastosa, specijalni popust od po 10 ojra jer smo dobri
Valk Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Bolje obrnuto jer Toni voli mala kola a Moći treba veliki gepek da spakuje čeljad.
Milošica Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Pa baš fino deluju ove cene,ako ne muljate sa kilometražom
Recommended Posts