Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Ima covek svoj privatni fau ve 2.0 a ovo je za zajebavanciju sasvim ok zujalica, ima turbo ima sve

Posted

To su ti turbo benzinci...ima ih i vw grupa i reno grupa.. .U Sanderu i Dusteru je isti taj motor 0.9 sa 90 konja, u Dusteru nesto vise, cini mi se.

A Golf 1.2 turbo je i u Skodi, cak i Oktaviji, i u Seatu i u Golfu...

A revoluciju je doneo Ford sa svojim 1.0 turbo motorom. Opel ima 1.4 turbo u Astri, recimo.

Posted

Kad reče, Fiesta 1.0 turbo automatik mi je omiljeni auto u Economy klasi, odličan i motor i menjač.

Posted

Koliko trose ti turbo benzinci?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

Djembeli koje ti avto vozis?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted (edited)

novo, to je bitno :) (bankino doduse)

joj, fuj, sta cu ja na temi o polovljacima :juck:

Edited by ToniAdams
Posted
4 hours ago, renne said:

i u Capturu je taj 0.9

Prelep, ali sam utiska da je dizajn jedino što na njemu valja. 

Posted

Trosi oko 4.5l. Prilicno je udoban za voznju, gotovo necujan, a narocito je komforan na prednjim sedistima. Enterijer je iznenadjujuce kvalitetan, mnogo bolji nego kod auta iste klase. 

E sad, bas i ne ide kao metak 😔 Dobar je, ali tek na vecim obrtajima, a onda vise nije necujan i ekonomican 😏

Posted

Sve to vam manje - više važi za sve te male motore. 

Posted

Mene covek provozao od teretane do stana i bas sam stekao utisak da dobro poteze u nizim obrtajima, svakako bolje od 1.6 atmosferskih benzinaca koje sam vozio zadnjih godina.

Posted
14 hours ago, renne said:

Mogu da se složim sa tim

12 hours ago, Uskebasi said:

Trosi oko 4.5l. Prilicno je udoban za voznju, gotovo necujan, a narocito je komforan na prednjim sedistima. Enterijer je iznenadjujuce kvalitetan, mnogo bolji nego kod auta iste klase. 

E sad, bas i ne ide kao metak 😔 Dobar je, ali tek na vecim obrtajima, a onda vise nije necujan i ekonomican 😏

Kad sam mu otvorio gepek, bio sam u fazonu "šta je ovo, gepek za mrave?"

Moj Klio ima baš mali gepek, a čini mi se da je ovaj bukvalno za nijansu veći.

Posted

Veci je gepek nego kod stare verzije klia. Mislim da od manjih automobila samo nova Skoda fabia ima za nijansu veci gepek.