April 20, 20196 yr Ima covek svoj privatni fau ve 2.0 a ovo je za zajebavanciju sasvim ok zujalica, ima turbo ima sve
April 20, 20196 yr To su ti turbo benzinci...ima ih i vw grupa i reno grupa.. .U Sanderu i Dusteru je isti taj motor 0.9 sa 90 konja, u Dusteru nesto vise, cini mi se. A Golf 1.2 turbo je i u Skodi, cak i Oktaviji, i u Seatu i u Golfu... A revoluciju je doneo Ford sa svojim 1.0 turbo motorom. Opel ima 1.4 turbo u Astri, recimo.
April 20, 20196 yr Kad reče, Fiesta 1.0 turbo automatik mi je omiljeni auto u Economy klasi, odličan i motor i menjač.
April 20, 20196 yr novo, to je bitno (bankino doduse) joj, fuj, sta cu ja na temi o polovljacima :juck: Edited April 20, 20196 yr by ToniAdams
April 21, 20196 yr 4 hours ago, renne said: i u Capturu je taj 0.9 Prelep, ali sam utiska da je dizajn jedino što na njemu valja.
April 21, 20196 yr Trosi oko 4.5l. Prilicno je udoban za voznju, gotovo necujan, a narocito je komforan na prednjim sedistima. Enterijer je iznenadjujuce kvalitetan, mnogo bolji nego kod auta iste klase. E sad, bas i ne ide kao metak 😔 Dobar je, ali tek na vecim obrtajima, a onda vise nije necujan i ekonomican 😏
April 21, 20196 yr Mene covek provozao od teretane do stana i bas sam stekao utisak da dobro poteze u nizim obrtajima, svakako bolje od 1.6 atmosferskih benzinaca koje sam vozio zadnjih godina.
April 21, 20196 yr 14 hours ago, renne said: Mogu da se složim sa tim 12 hours ago, Uskebasi said: Trosi oko 4.5l. Prilicno je udoban za voznju, gotovo necujan, a narocito je komforan na prednjim sedistima. Enterijer je iznenadjujuce kvalitetan, mnogo bolji nego kod auta iste klase. E sad, bas i ne ide kao metak 😔 Dobar je, ali tek na vecim obrtajima, a onda vise nije necujan i ekonomican 😏 Kad sam mu otvorio gepek, bio sam u fazonu "šta je ovo, gepek za mrave?" Moj Klio ima baš mali gepek, a čini mi se da je ovaj bukvalno za nijansu veći.
April 21, 20196 yr Veci je gepek nego kod stare verzije klia. Mislim da od manjih automobila samo nova Skoda fabia ima za nijansu veci gepek.