Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

Jak si mi ti tajkun advokat i basketaski menadzer za Rumune i Bugare kad nemas u steku 6 ili 7 tisuca ojroa...:sad:

• Replies 8k
  • Views 583.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

Plus distributer jeftinih fonova iz bratske nam Kine

I tri na karte...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ultimativni pikap za penziju:

Praktičan, ekološki, ekonomičan, lep, jak. Slightly over budget.

Gledam neko manje auto sa 4 vrata, od 2014. na ovamo, da nije prešlo više od 100.000 (to mi je baaaš gornja granica zbog tamo nekad neke buduće prodaje na koju vazda moram da mislim - moj godišnji prosek je bednih 5.000 km, al' opet...), do 7.000e. Da li mislite da je Clio IV 1.5/90ks dobar izbor (nije mi važna vrsta goriva)? Dosta mi je simpatičan i novi Ignis, ali to se još ne prodaje polovno, a i kad se bude prodavalo biće preskupo prvih sedamnaest godina :(. Mislim da sam se negde već odlučila da jurim za Cliom, ovo samo da vidim da li neko ima iskustva i da li znate za neke ozbiljnije mane jer ja nisam ništa loše čula o tom modelu do sad, pa mi malo čak sumnjivo :dry:

Hvala unapred!

Lep automobil i ne gubi na šarmu iako je već odlazeća generacija (nedavno predstavljena nova). Koliko znam to je adekvatan motor, a na malo snažniji (više snage, ista zapremina) dizel sam nailazio samo u karavan verzijama. Obrati pažnju prilikom kupovine na stanje materijala kojim su presvučena sedišta, posebno ona koja se najčešće koriste (vozačko) i srećno u pronalaženju dobrog primerka - za koji možeš da utvrdiš poreklo i koliko je redovno servisiran, da bi znala šta tebe još čeka nakon kupovine.

Nepažljivo čitam, taj dizel motor od 90kS jeste snažniji - ostaje konstatacija da je potpuno adekvatan automobilu.

Edited by Ras

Mislim da ćeš biti više nego zadovoljna. Ako ti treba dobar majstor da ga pregleda kada budeš našla konkretan i ako ti Obrenovac nije problem, imam idealnog (mada bi verovatno mogli da se dogovorite i da on dođe u Bgd ako si u Bgdu).

Hvala mnogo na komentarima, "samo" još da iznađem dobar primerak. Kad kupujem auto svakako računam da će biti nekih naknadnih intervencija koje majstor proceni, to mi verovatno ne gine, naravno u granicama isplativog. Aj' videćemo, valjda će se pojaviti nešto smisleno. 

9 hours ago, Ras said:

nešto je manji od Clio IV (zadnja klupa i prtljažnik, zauzvrat odlično organizovan)

U stvari ima komotniju zadnju klupu, Clio je tu užasan. Inače OK autić, dosta tvrđi od pomenutog VW.

@vindabonaIdi na benzince, sa tvojim godišnjom turažom nema razloga da preplaćuješ nabavnu cenu i da razmišljaš o uštedi na gorivu.

39 minutes ago, zorglub said:

U stvari ima komotniju zadnju klupu, Clio je tu užasan. Inače OK autić, dosta tvrđi od pomenutog VW

Onda se ne zna koji je gori kada je zadnja klupa u pitanju.

Clio, veruj mi. S druge strane, napred se sedi maltene isto kao u Megane-u.

Mene provozao poznanik u Cliu 0.9 benzincu sa 90 konja, ide kao metak. Doduse on je direktor banke i auto je otprilike nov, ne znam otkad je taj motor u ponudi ali cenim da ga imaju i od pre 2014. godine.

Jače avto za direktora