Zli Gli Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Jak si mi ti tajkun advokat i basketaski menadzer za Rumune i Bugare kad nemas u steku 6 ili 7 tisuca ojroa...
renne Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Plus distributer jeftinih fonova iz bratske nam Kine
Moća Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 I tri na karte...Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
jezovuk Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Ultimativni pikap za penziju: Praktičan, ekološki, ekonomičan, lep, jak. Slightly over budget.
vindabona Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Gledam neko manje auto sa 4 vrata, od 2014. na ovamo, da nije prešlo više od 100.000 (to mi je baaaš gornja granica zbog tamo nekad neke buduće prodaje na koju vazda moram da mislim - moj godišnji prosek je bednih 5.000 km, al' opet...), do 7.000e. Da li mislite da je Clio IV 1.5/90ks dobar izbor (nije mi važna vrsta goriva)? Dosta mi je simpatičan i novi Ignis, ali to se još ne prodaje polovno, a i kad se bude prodavalo biće preskupo prvih sedamnaest godina :(. Mislim da sam se negde već odlučila da jurim za Cliom, ovo samo da vidim da li neko ima iskustva i da li znate za neke ozbiljnije mane jer ja nisam ništa loše čula o tom modelu do sad, pa mi malo čak sumnjivo . Hvala unapred!
Ras Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Lep automobil i ne gubi na šarmu iako je već odlazeća generacija (nedavno predstavljena nova). Koliko znam to je adekvatan motor, a na malo snažniji (više snage, ista zapremina) dizel sam nailazio samo u karavan verzijama. Obrati pažnju prilikom kupovine na stanje materijala kojim su presvučena sedišta, posebno ona koja se najčešće koriste (vozačko) i srećno u pronalaženju dobrog primerka - za koji možeš da utvrdiš poreklo i koliko je redovno servisiran, da bi znala šta tebe još čeka nakon kupovine.
Ras Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 (edited) Nepažljivo čitam, taj dizel motor od 90kS jeste snažniji - ostaje konstatacija da je potpuno adekvatan automobilu. Edited April 18, 2019 by Ras
copkillah Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Mislim da ćeš biti više nego zadovoljna. Ako ti treba dobar majstor da ga pregleda kada budeš našla konkretan i ako ti Obrenovac nije problem, imam idealnog (mada bi verovatno mogli da se dogovorite i da on dođe u Bgd ako si u Bgdu).
Ras Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Ovaj VW Polo izgleda kao potencijalno dobra kupovina: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14221735/volkswagen-polo-12tsi-90-bluemotion Kupljen nov i redovno održavan u Srbiji, nešto je manji od Clio IV (zadnja klupa i prtljažnik, zauzvrat odlično organizovan), brutalno dobar i štedljiv motor, jedino što je bele boje (stvar ukusa).
vindabona Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Hvala mnogo na komentarima, "samo" još da iznađem dobar primerak. Kad kupujem auto svakako računam da će biti nekih naknadnih intervencija koje majstor proceni, to mi verovatno ne gine, naravno u granicama isplativog. Aj' videćemo, valjda će se pojaviti nešto smisleno.
zorglub Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 9 hours ago, Ras said: nešto je manji od Clio IV (zadnja klupa i prtljažnik, zauzvrat odlično organizovan) U stvari ima komotniju zadnju klupu, Clio je tu užasan. Inače OK autić, dosta tvrđi od pomenutog VW. @vindabonaIdi na benzince, sa tvojim godišnjom turažom nema razloga da preplaćuješ nabavnu cenu i da razmišljaš o uštedi na gorivu.
Ras Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 39 minutes ago, zorglub said: U stvari ima komotniju zadnju klupu, Clio je tu užasan. Inače OK autić, dosta tvrđi od pomenutog VW Onda se ne zna koji je gori kada je zadnja klupa u pitanju.
zorglub Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Clio, veruj mi. S druge strane, napred se sedi maltene isto kao u Megane-u.
Zli Gli Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Mene provozao poznanik u Cliu 0.9 benzincu sa 90 konja, ide kao metak. Doduse on je direktor banke i auto je otprilike nov, ne znam otkad je taj motor u ponudi ali cenim da ga imaju i od pre 2014. godine.
Recommended Posts