Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
fala zlato. sad samo da nadjem de je kapetan mishina. ja kad odem u stari beograd, odma se izgubim ^_^
odmah iza PMF-a ;)
Posted
za sta? postajes golman? kreces u teretanu? dolazi zima u tvoj kraj?
grunfe, jel ti pomogao precogov savet? reci ako nije, pitacemo onda i lord henryja. nista ne brini, ima da ti nadjemo te rukavice!
hoces prestati ako kazem nesto pohvalno o DSu i nesto pogrdno o LDPu?
sta se rugate grumfu, pa sta ako ne stane u brod, uzet ce manjeg partnera i gotovo. imaju mustove "performance gloves", ako zelis short fingers, long fingers ili samo bez palca i kaziprsta. ne brini, poslat cu ih prije nego se sezona zakuha biggrin.gif
hvala do neba :) ima jedna radnja u bgu koju treba da obidjem kad ulovim vremena, ako ne nadjem tamo, ocekuj pm :)
Posted
hoces prestati ako kazem nesto pohvalno o DSu i nesto pogrdno o LDPu?
pwned!
Posted

one cesalice/jezilice za glavu su odlicne

Posted

nije bas skroz za temu, ali evo mog problema:imam maslinasto zelenu torbu s.ж. od divnog antilopa, koji se malo uštrokavio tamo gde se hvata rukom.ja bih to nečim da očistim, ali ne znam čime.hemijsko čišćenje ne dolazi u obzir (pitala sam, i rekli su da čiste kožu, ali da bih morala prvo da izvadim dno torbe koje je valjda od kartona - ne znam pošto je ušiveno u postavu i nitnama pričvršćeno za kožno dno - kako se ne bi raspalo).unapred zahvalna p.t.

Posted
nije bas skroz za temu, ali evo mog problema:imam maslinasto zelenu torbu s.ж. od divnog antilopa, koji se malo uštrokavio tamo gde se hvata rukom.ja bih to nečim da očistim, ali ne znam čime.hemijsko čišćenje ne dolazi u obzir (pitala sam, i rekli su da čiste kožu, ali da bih morala prvo da izvadim dno torbe koje je valjda od kartona - ne znam pošto je ušiveno u postavu i nitnama pričvršćeno za kožno dno - kako se ne bi raspalo).unapred zahvalna p.t.
Нисам радио са ташнама него са ципелама, некад давно - то се мало ошмиргла. Шта се налепило и окорело би требало да се разиђе, кожа да се наново очупави и готово.Ако је продрло дубље, онда не знам.
Posted
imala moja cura ljubicastu tasnu od antilopa koja se ostrokavila i olindrala na ruckama pa je ona umesto da cisti uzela komad krpe (tamno zelene) i to prekrila, usila nekako, ne znam kako jebiga, nisam strucan ali valjda ima nacina. i bas lepo izgledalo. tasna ko nova. mozda ti mozes da prekrijes to nekom krpicom / kozom odgovarajuce boje ako te nervira strokavo a nemas gde da ocistis...
Posted

Ja bi na ovom mestu & u ovom svečanom trenutku da se javno zahvalim drugarici Slepoj Živani na trudu pri obezbeđivanju gorepomenute češagije za glavu i za ostale bolesne potrebe. Hvala!Kupila, spakovala, napisala seksi porukicu, i otposlala po pošti, a ni dinara mi nije uzela. Pa to ima samo nigde.Carica, duboki naklon, i hvala još jednom.

Posted

Jel ima negde u Beogradu da se nađe začin za pomfrit? Jeo pomfit kod drage, a ona ga začinila nekim švapskim začinom specijalno napravljenim baš za to. U osnovi je so, naravno, ali ima i drugih stvari no piše sve na švapskom pa nemam pojma šta je. Ne znam ni kako se zove (i to sam zaboravio). Onaj njen kupljen u Švici, nije ovde. Pomagajte!

Posted

Ja sam te kese/kesice kupovala na buvljaku, a ima ih i kod Adams family na Slaviji :DUlica je Kralja Milutina 47/49/51 (ne znam broj), mala, prljava, stara sto godina u paketu sa verovatno najneljubaznijim vlasnicima/prodavcima.

Posted
Ja bi na ovom mestu & u ovom svečanom trenutku da se javno zahvalim drugarici Slepoj Živani na trudu pri obezbeđivanju gorepomenute češagije za glavu i za ostale bolesne potrebe. Hvala!Kupila, spakovala, napisala seksi porukicu, i otposlala po pošti, a ni dinara mi nije uzela. Pa to ima samo nigde.Carica, duboki naklon, i hvala još jednom.
nema na čemu... nego da nisi sinoć negde izgubio 20 evra? :D
Posted
Ja sam te kese/kesice kupovala na buvljaku, a ima ih i kod Adams family na Slaviji :DUlica je Kralja Milutina 47/49/51 (ne znam broj), mala, prljava, stara sto godina u paketu sa verovatno najneljubaznijim vlasnicima/prodavcima.
Adams family :rolf: Joj znam, one nadrndane babe, ne znaš koja od njih je namćorastija.
Posted
ima ona pena za obucu od antilopa.ja sam to svojevremeno pazario u radnji gde su prodavali dr. martins program, al kontam da ima i drugde.naprska se i ostavi da deluje pola sata, pa se prebrise.dosta dobro cisti antilop, mislim da bi osvezilo i torbu.
Posted

Ne košta me da probam....Plejboj, hrvatski. Razgovori sa ovim ljudima u ovim mesecima me zanimaju: Mirko Kovač (septembar 2004.), Michel Houellebecq (oktobar 2008.), Chuck Palahniuk (maj 2009.) i Clint Eastwood (mart 2010.) (+ vidim da se spominje Dylan u majskom broju iz 2008, ali nisam siguran da li je u pitanju intervju ili tekst o njemu). Eto, pa ako neko ima i voljan je da skenira ovih nekoliko stvarčica, ja ću biti zahvalan.