Valk Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 in other news, znate li da li je Emmezeta u potpunosti preuzela Kikin asortiman ili više nigde ne može da se u Bg nađe ništa od Kike?
Frank Pembleton Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 in other news, znate li da li je Emmezeta u potpunosti preuzela Kikin asortiman ili više nigde ne može da se u Bg nađe ništa od Kike? Naravno i pisali o tome.To je bilo i u HR.
Frank Pembleton Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Da smo pisali o tome ranije, i da se to desilo i u hrvatskoj, i da nisi trebala da gubis vreme da trazis po celom gradu... ;)
Valk Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 aman, ne pitam da li se desilo preuzimanje Kike već da li je Emmezeta preuzela ceo asortiman ili je skroz nešto novo.
hazard Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 aman, ne pitam da li se desilo preuzimanje Kike već da li je Emmezeta preuzela ceo asortiman ili je skroz nešto novo. http://www.ekapija.com/website/sr/page/1122796/Aleksandar-Pavi%C4%87evi%C4%87-operativni-direktor-Emmezeta-Srbija-Zadr%C5%BEa%C4%87emo-sve-radnike-Kike-i-zaposliti-nove I "Kika" i "Emmezeta" deo su kompanije "Steinhoff International", s tim što je ovaj drugi, brend jeftiniji. Takođe u susednoj Hrvatskoj, "Emmezeta" se odavno uselila u zgrade "Kike". eKapija: Brend "Kika" zamenila je "Emmezeta", koji je zapravo vaš discount brend. Da li će fokus i dalje biti na nameštaju? Koliko će biti promenjen prodajni portfolio? - "Emmezeta" je pre svega brend koji omogućava mnogo većoj populaciji ljudi da kupe ono što žele, ali po povoljnijim i pristupačnijim cenama. Mislim da je to ono što je nedostajalo tržištu, atraktivna ponuda po prihvatljivim cenama. Zapravo izvrstan odnos cene i kvaliteta. Fokus ostaje isti, prodajni portfolio je ostao kao do sada plus jedan veliki dodatak, a to je što će Srbija dolaskom "Emmezete" dobiti najveći izbor, kao i najlepši izložbeni prostor tehnike. eKapija: Možemo li govoriti koji procenat proizvoda će biti zadržan? Naime, ako dobijemo jeftiniji brend, da li ćete ostaviti i deo asortimana na koji su možda kupci veće platežne moći navikli? - U ovom trenutku jako je teško pričati u procentima. Ono što je definitivno jeste da će određeni deo koji se pokazao kao uspešan ostati i dalje u asortimanu. Ponudom našeg asortimana, cilj je da svima omogućimo veliki izbor prema njihovim potrebama i mogućnostima. eKapija: Koji je osnovni razlog promene brenda u Srbiji? - Nekoliko razloga je u pitanju, između ostalog najbitnije je prilagođavanje potrebama tržišta, odnosno da se ponuda prilagodi mnogo većem broju kupaca. Valjda ti je ovo odgovor na pitanje. Ukratko, emmezeta je jeftinija varijanta Kike, što znači da asortiman uglavnom nije isti, ali da postoji mogućnost da nešto što je ranije bilo u Kiki nađeš i u emmezeti. Ali ne nužno.
Frank Pembleton Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 (edited) Nema kike oni su pukli, sve ako ima robe to ce se prodavati Emmezeta je Steinhoff brend i Kika je bila njihova.Emmezeta je Kika za siromasne.Cenim da ce deo Kika asortimana biti zastupljen... Edited November 30, 2015 by Frank Pembleton
yabadaba Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Pa ima i sajt, mislim da tu ima celokupan asortiman, tj. Sve sto sam video uzivo kasnije sam nasao i na sajtu. http://www.emmezeta.rs/
Frank Pembleton Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Ma meni treba nešto što je Kika prodavala. pa probaj...I ja sam trazio nesto sto je Kika imala: Bodum case i bokale...Ali rekli mi da mozda imaju ako je ostalo, verovatno je to preskupo za ovu ciljnu grupu gde gadjaju
Perodeformero Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Kiku je kupila izraelska(vrlo čudno :misko: ) porodična firma, tako da Kike više nema, jedino još da prodaju ostake KiCinog asortimana, i to je to.
Barti66 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 +1 za toplo belo, al se pisalo na sijalicama već o tome. nije toliko problem temperatura boje koliko bojeni pikovi. trake koje idu iznad radne ploče bi trebalo da su jače jer pored dekorativne imaju i drugu funkciju. ja sam kupio 1m i za te kraće dužine je dovoljan ispravljač. ovu što sam uzeo na uglu jgagarina i gandijeve(zelena zgrada) bilo je 900 din. traka i ispravljač, a kako je tek načela kotur onda je tu bio i džek koji se samo utakne u ispravljač. ukoliko uzima(te)š traku za iznad radne površine to posebno naglasi prodavcu zato što postoji traka koja je, da tako kažem, presvučena silikonom da se ne bi mastila i prljala od raznoraznih isparenja. a postoje i nadgradne kanalice, i obujmice, sa sve difuzerima što je oko dodatnih 800-900 din pa to onda izgleda kako bob zapoveda. traka je samolepiva, a kad i ako rikne vrlo lako može da se zameni sa novom i kvalitet svetla je mnogo ravnomerniji nego se zalepi samo traka bez tih difuzera e svi ledovi moraju da idu na trafo ili ispravljač Moram samo da dodam,traku zalepi na aluminijumski profil ili letvu pa tek onda zajedno na drveni element,mnogo će duže trajati.Neće ti svaki prodavac to reći jer im nije u interesu ili nemaju pojma.Led traka traži hlađenje,nije obavezno ali se radni vek prilično produžava.Sve,pa i al letve možeš naći u Belvilu,radnja gleda tačno na ulaz gsp-ove garaže ali nzm broj lokala,sam ćošak lamele,nemožeš omašiti-sva sija.
yabadaba Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 +1 za tu prodavnicu. Ja sam ih baš bio iscimao da mi geruju lajsne u milimetar. E sad dal može jeftinije to ne znam, al za uslugu svaka preporuka. Evo sajt http://www.led.co.rs
kud u maglu Simoviću Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 da uzeo sam već taj metalni nosač i onaj difuzer što ide preko nego, tek sam sinoć video gde je bio zaplet u priči(trafo ili ispravljač). ispravljač je dovoljan kada su male dužine trake u pitanju. za metar trake(najjače) su meni dali ispravljač, a za drugu traku najslabije snage, ali 5m ide trafo
Recommended Posts