Tale Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Nemoj mačku, progutaće to. Ta "buba" je dugačka oko 4cm.
basketas Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 a sto ne kupis jednostavno stapic vanile i stavis ga u orman? :) Probacu tu varijantu.
ivy Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 a sto ne kupis jednostavno stapic vanile i stavis ga u orman? :) oooo greote! :( to bi onda bio najskuplji osvezivac u istoriji osvezivaca
mlatko Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 oooo greote! :( to bi onda bio najskuplji osvezivac u istoriji osvezivaca Mozda je mislila na one stapice sto se dime..
gospa buba Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Mozda je mislila na one stapice sto se dime.. josh ludje. elem, home centar je imao sasvim solidnu kolekciju tih mirishljavih visenja za ormare, letos, bash dobrih, ne znam da li josh ima.
Valk Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 (edited) Ako pod model mislis na to da je u formi kesice onda da. Imao svezivaca i u formi gela ali to mi se ne svidja. Ne, mislila sam da ti je bitan brend. Ako nije, idi u Home centar i kupi te tako u kesicama od kojih neke imaju i svoj mini-ofinger i možeš ih okačiti na šipku. Ja kupujem te njihove, imaju nekoliko različitih mirisa i prilično su dugotrajni. Edit: evo i Bubsi zna za njih, sad nemaš kud kad te dve 'vako sofisticirane gospoje sovjetuju. Edited October 28, 2015 by Valkyrie
Pontijak Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Nemoj mačku, progutaće to. Ta "buba" je dugačka oko 4cm. a i to sto kazes, hvala na savetu :)
gospa buba Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 (edited) Edit: evo i Bubsi zna za njih, sad nemaš kud kad te dve 'vako sofisticirane gospoje sovjetuju. apsolutno -_- elem treba proveriti, u tom izboru more bit da ima koja vanilija li njen derivat neki. dobri su mirisi. Edited October 29, 2015 by gospa buba
Valk Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Ima ih i u JYSKu, sad su na nekoj akciji, vidim u najnovijem katalogu.
mlatko Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 (edited) josh ludje. elem, home centar je imao sasvim solidnu kolekciju tih mirishljavih visenja za ormare, letos, bash dobrih, ne znam da li josh ima. Shoo.? Pa to dimi samo, ne gori.. Edited October 29, 2015 by mlatko
ljakse Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Šta smo ono beše rekli, gde je najbolje otići za davanje ovlašćenja za dete da pali preko? Sud, notar, općina, kako?
ljuttko Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Mislim da je sud najjeftinije rešenje a i ide brzo, letos dok sam čekala overu raznih dokumenata oko stana samnom u redu je bilo nekoliko roditelja tim povodom i tako su komentarisali . Bila sam u sudu u Savskoj, 3 ili 4 šaltera rade , odabereš najmanji red i sačekaš. Popunjava se obrazac, papir koliko sam videla, uplatio taksa i to je to , verovatntno treba i kopija izvoda iz mk I inače overa blo čega jeftinija je u sudu nego u opštini gde cenu razreže svaka opština , overa kopije dokumenata što sam ja radila jeftinija je i za nekoliko stotina dinara, plus su me podučili da kopiram sve ugovore dvostarno jer se naplaćuje po listu papira a ne po stranici :D
gospa buba Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 (edited) sud. moze i opcina naravno. opshtina je 690 za jedan potpis, 1080 za oba roditelja. govorim kako je kod gangule. za ostale ne znam. Edited November 2, 2015 by gospa buba
Recommended Posts