ljakse Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Ono online zakazivanje bi trebalo da radi kul, par ljudi u firmi mi je tako završilo skoro. Kako sad ide to za državljanstvo, kroz maglu se sećam da je bilo isto neko zakazivanje fonom/svetom razapetom mrežom?
Singer Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Opština. Uđeš, uzmeš broj, sačekaš i izvadiš. NBG je radila to dosta brzo i efikasno al su Gangulini uspeli to da sjebu pa se čeka na spratu, ispred nekih vrata po sigurnom isprobanom sistemu "ko je poslednji"? (naravno pre toga si platio taksu na šalteru i imaš spremnu priznanicu u ruci) Trebalo bi da još može da se naruči poštom pa da ti dostave na adresu al to nikad nisam radio.
gospa buba Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Opština. Uđeš, uzmeš broj, sačekaš i izvadiš. NBG je radila to dosta brzo i efikasno al su Gangulini uspeli to da sjebu pa se čeka na spratu, ispred nekih vrata po sigurnom isprobanom sistemu "ko je poslednji"? (naravno pre toga si platio taksu na šalteru i imaš spremnu priznanicu u ruci) Trebalo bi da još može da se naruči poštom pa da ti dostave na adresu al to nikad nisam radio. vidish, ja sam sve vreme uverena da je gangula ranio svinje i nedirao nishta, a onda sam se setila da sam ishla samo na overu saglasnosti za isterivanje djece iz zemlje, a to je ostalo u prizemlju, na overama potpisa. tachno, matichnu knjigu su digli na sprat kod one opajdare shto redja pasijanse i pricha sa strankama istovremeno. kolichina ljubaznosti koju uspeva da iscedi tokom procesa je pozamashna, s obzirom na situaciju -_-
Hamlet Strašni Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Bez želje da branim Gangulu , matičari nisu njegovi službenici već dr Malog.
Moća Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ostao sam dužan odgovor za stakleni tanjir iz mikrotalasne. Poslao sam mejl Gorenju i oni su mi rekli da se obratim njihovom servisu u mom gradu. Otišao do njih rekao model mikrotalasne, oni poručili i to je to. Tanjir me je koštao 1600 din.
Singer Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 jebote, izgleda de ima tu se i prosipa #advokatura
kud u maglu Simoviću Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Mogao si novu rernu za te pare duzNeš jeste, al na drva
Valk Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ti se nisi nedavno oparila od svadbe pa se ne bahatiš.
Recommended Posts