Skyhighatrist Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 gde ima da se kupi mačeta? ne fensi nego neka obična (nije za totalnu osvetu) Imas u Sarajevskoj, ribolovacko/lovacka radnja otprilike preko puta Army Shop-a, ja kupio proslo leto za oko 20e (ima tri duzine za ~15, 20 i 25e)
Блок_64 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 (edited) gde ima da se kupi mačeta? ne fensi nego neka obična (nije za totalnu osvetu) Бубањ поток суботом.Ја купио једну да будем равноправан у борби са змијама.Тамо се обавезно ценкај,ја сам је платио 800 дин. Edited June 4, 2014 by Блок_64
namenski Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Ovo izgleda dobro i za činove horor osvete. Ovo nam je kucna. Ima i reprezentativnijih
Frank Pembleton Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Kosijer je keva za žbunje!Samo treba znati gde da udari i sve ide glatko! Послато тетејцем
namenski Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Kosijer je keva za žbunje!Samo treba znati gde da udari i sve ide glatko! Послато тетејцем Наравно!!! Направа коју су векови обликовали до савршенства: мачетом можеш само да сечеш, док исечено највећим делом мораш да склањаш слободном руком. Косијером, ако си вежбао, сечеш и истовремено склањаш исечено оним закривљеним делом. Хирургија такорећи.
Frank Pembleton Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Наравно!!! Направа коју су векови обликовали до савршенства: мачетом можеш само да сечеш, док исечено највећим делом мораш да склањаш слободном руком. Косијером, ако си вежбао, сечеш и истовремено склањаш исечено оним закривљеним делом. Хирургија такорећи. Tako.Saviješ granu jednom a drugom zvekneš po krivini i fizika odradi ostalo!Kilometre granične linije očistio!A tek masakr raznog žbunja po placu da ne pričam! Послато тетејцем
Hamlet Strašni Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Ja sam.u vojsci kosio. Pa sam greškom jer ne znam kao da kosim namerno pokosio i neke ruže koje je neki od oficira voleo Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Aće Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Ja sam.u vojsci kosio. Pa sam greškom jer ne znam kao da kosim namerno pokosio i neke ruže koje je neki od oficira voleo Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока po tom istinitom dogadjaju je bogdan diklic glumio nekog komandira kasarne pa jebo keve svima sto ne paze cvece. u karauli valjda.
Frank Pembleton Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Mene niko nije dirao...Pa cilj je valjda bio da oni kažu "nemoj njega sjebaće ruže opet" Послато тетејцем
ljuttko Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Da li neko sa foruma ide ovih dana za Podgoricu i if yes, jel bi hteo da ponese 1 paketić- koverat težine manje od pola kg . Poštarina je toliko porasla da sve što je unutra ne vredi koliko poštarina. Dobro došao bi i svaki drugi predlog kako da koverat dostavim u Podgoricu a da ne ide poštom
Čutura Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 autobus, soferi su obicno zadovoljni sa 100-200 kintavosa.
belch Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Zna li neko radi li neka kopirnica na čukarici (kod meka) sutra?
Recommended Posts