Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

magleni, moje dobre poznanice iz bg, igrom slucaja

globalno selo :D

Posted

javiću ti se putem pm-a

Posted

magleni, moje dobre poznanice iz bg, igrom slucaja

globalno selo :D

Veovatno i ja!Tu stvarno mora preporuka.Ovi dosadašnji su se malo "opustili" :angry:

Послато са WЦ шоље усинг БВК

Posted

Kakvim se to ženama ovde trguje?

Posted

Gdje u Beogradu mogu da kupim futrolu za Panasonix DMC LX7?

xl_PanasonicLX7_4_624.jpg

eniuan?

Posted

imaš radnju odmah do arene ka sava-centru(na uglu do kafića), mislim fotostore, takodje imaš i radnju bmfocus u piramidi, gandijeva ulaz do societe banke. možda nema baš za taj model ali neka univerzalna futrola će se naći. valjda.

Posted

Sad me seti: na pijaci na Vidikovcu neki lik prodaje novčanike i futrole. Zainteresovao sam se kada sam video da neka devojka kod njega poručuje futrolu za neki digitalac, po meri. Mogao bi i to da probaš.

Posted

koliko je tvoj cut?

iskrena radost zbog dvosmernog dobrog dela
Posted

imaš radnju odmah do arene ka sava-centru(na uglu do kafića), mislim fotostore, takodje imaš i radnju bmfocus u piramidi, gandijeva ulaz do societe banke. možda nema baš za taj model ali neka univerzalna futrola će se naći. valjda.

Hvala, pogledacu.

Neka univerzalna bi mi bolje legla posto mi neke koje sam gledao za ovaj model djeluju dosta dzombasto a ne bih ni da nosim 10 kg oko vrata.

Sad me seti: na pijaci na Vidikovcu neki lik prodaje novčanike i futrole. Zainteresovao sam se kada sam video da neka devojka kod njega poručuje futrolu za neki digitalac, po meri. Mogao bi i to da probaš.

Mislim da bi ovo iziskivalo previse vremena koje nemam. Hvala u svakom slucaju.

Posted

Šta znači ono "AIM", što se piše/crta po zidovima, znakovima i gde god se stigne ...

Posted

Da li neko zna šta se desilo sa Šiljom iz DLM-a?

Posted

valja sa siljom :D