May 12, 201410 yr magleni, moje dobre poznanice iz bg, igrom slucaja globalno selo :D Veovatno i ja!Tu stvarno mora preporuka.Ovi dosadašnji su se malo "opustili" Послато са WЦ шоље усинг БВК
May 12, 201410 yr imaš radnju odmah do arene ka sava-centru(na uglu do kafića), mislim fotostore, takodje imaš i radnju bmfocus u piramidi, gandijeva ulaz do societe banke. možda nema baš za taj model ali neka univerzalna futrola će se naći. valjda.
May 12, 201410 yr Sad me seti: na pijaci na Vidikovcu neki lik prodaje novčanike i futrole. Zainteresovao sam se kada sam video da neka devojka kod njega poručuje futrolu za neki digitalac, po meri. Mogao bi i to da probaš.
May 12, 201410 yr imaš radnju odmah do arene ka sava-centru(na uglu do kafića), mislim fotostore, takodje imaš i radnju bmfocus u piramidi, gandijeva ulaz do societe banke. možda nema baš za taj model ali neka univerzalna futrola će se naći. valjda. Hvala, pogledacu. Neka univerzalna bi mi bolje legla posto mi neke koje sam gledao za ovaj model djeluju dosta dzombasto a ne bih ni da nosim 10 kg oko vrata. Sad me seti: na pijaci na Vidikovcu neki lik prodaje novčanike i futrole. Zainteresovao sam se kada sam video da neka devojka kod njega poručuje futrolu za neki digitalac, po meri. Mogao bi i to da probaš. Mislim da bi ovo iziskivalo previse vremena koje nemam. Hvala u svakom slucaju.
May 13, 201410 yr Šta znači ono "AIM", što se piše/crta po zidovima, znakovima i gde god se stigne ...