mire Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 magleni, moje dobre poznanice iz bg, igrom slucaja globalno selo :D
Frank Pembleton Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 magleni, moje dobre poznanice iz bg, igrom slucaja globalno selo :D Veovatno i ja!Tu stvarno mora preporuka.Ovi dosadašnji su se malo "opustili" Послато са WЦ шоље усинг БВК
Feindouno Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Gdje u Beogradu mogu da kupim futrolu za Panasonix DMC LX7? eniuan?
kud u maglu Simoviću Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 imaš radnju odmah do arene ka sava-centru(na uglu do kafića), mislim fotostore, takodje imaš i radnju bmfocus u piramidi, gandijeva ulaz do societe banke. možda nema baš za taj model ali neka univerzalna futrola će se naći. valjda.
Tale Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Sad me seti: na pijaci na Vidikovcu neki lik prodaje novčanike i futrole. Zainteresovao sam se kada sam video da neka devojka kod njega poručuje futrolu za neki digitalac, po meri. Mogao bi i to da probaš.
mire Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 koliko je tvoj cut?iskrena radost zbog dvosmernog dobrog dela
katamaran Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Kakvim se to ženama ovde trguje? raznim http://www.youtube.com/watch?v=0wCCBMlHnRM
Feindouno Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 imaš radnju odmah do arene ka sava-centru(na uglu do kafića), mislim fotostore, takodje imaš i radnju bmfocus u piramidi, gandijeva ulaz do societe banke. možda nema baš za taj model ali neka univerzalna futrola će se naći. valjda. Hvala, pogledacu. Neka univerzalna bi mi bolje legla posto mi neke koje sam gledao za ovaj model djeluju dosta dzombasto a ne bih ni da nosim 10 kg oko vrata. Sad me seti: na pijaci na Vidikovcu neki lik prodaje novčanike i futrole. Zainteresovao sam se kada sam video da neka devojka kod njega poručuje futrolu za neki digitalac, po meri. Mogao bi i to da probaš. Mislim da bi ovo iziskivalo previse vremena koje nemam. Hvala u svakom slucaju.
eye of the beholder Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Šta znači ono "AIM", što se piše/crta po zidovima, znakovima i gde god se stigne ...
Recommended Posts