Jump to content

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

@CowBoy: ... što se tiče tih random stvari, vidim često ispod železničke kod Buvljaka jednog čiču koji očigledno donosi stvari sa vojnog otpada, drži uglavnom odeću i ostali u civilne svrhe upotrebljivi pribor, ali ima pored toga i još svašta nešto. Mislim, ako ti je problem da se cimaš više puta i upoznaješ problematiku da bi nabavio nešto konkretno, prosto dogovoriš s njim da nekako nabavi kad bude išao, čini mi se da zna znanje. Deluje pedantno, šatorsko krilo na kom izlaže robu mu je organizovano baš onako zastavnički, ali istovremeno i trgovački, iykwim.

@CowBoy: ... što se tiče tih random stvari, vidim često ispod železničke kod Buvljaka jednog čiču koji očigledno donosi stvari sa vojnog otpada, drži uglavnom odeću i ostali u civilne svrhe upotrebljivi pribor, ali ima pored toga i još svašta nešto. Mislim, ako ti je problem da se cimaš više puta i upoznaješ problematiku da bi nabavio nešto konkretno, prosto dogovoriš s njim da nekako nabavi kad bude išao, čini mi se da zna znanje. Deluje pedantno, šatorsko krilo na kom izlaže robu mu je organizovano baš onako zastavnički, ali istovremeno i trgovački, iykwim.
Hvala, pogledacu:)
Trebaju mi stare daske, skrinje, metalne kopce i razne random stvari.
Ako u potrazi naletis na nesto sto lici na drvene stare skrinje molim ostavi info o lokaciji , vrlo sam zainteresovana. Ako kupis mozes preprodajuci mi i zaraditi ;)
Ako kupis mozes preprodajuci mi i zaraditi ;)
american-pickers.jpg?d=600

Edited by Lezilebovich

Ima li ovde koga ko često ide u Mađarsku, ili živi tamo, a da poznaje tamošnje akvarističke radnje?

Zna i neko lokaciju (Beograd ili Zemun) nekog dobrog vojnog otpada ili jednostavno otpada gde ima svega i svacega?Trebaju mi stare daske, skrinje, metalne kopce i razne random stvari.
Preporucujem vojnicki asov za kola. Dobro dodje.

socivari, jel neko kupovao tecnost za sociva u malim bocama, ispod 100 ml? treba da unesem u avijon, jebala ih pravila

socivari, jel neko kupovao tecnost za sociva u malim bocama, ispod 100 ml? treba da unesem u avijon, jebala ih pravila
imas po apotekama, ili tamo gde si kupio sociva i manja pakovanja tecnosti za ciscenje i cuvanjeako pak ne nadjes(sto spada u domen SFa), ja sam jednom presuo u manju bocicu, onu od apotekarskog alkohola i problem resenako ne nadjes javi se na pm

fala, znaci to je standard sajz.

ima da se kupi gde hoces, ta mala. oko jendo duplo je jeftinija od velike, a tri puta manja.

jel ima u pazovi i indjiji jos nekih autlet radnji osim onog benetona?

Ima Žika plastika.

Ima li ovde koga ko često ide u Mađarsku, ili živi tamo, a da poznaje tamošnje akvarističke radnje?
Češka?

zna neko jel ima ovoga kod nas? kupovala u sloveniji, i gledala skoro po merkatorima u gradu al ništa.. huh.gifito_zlate_kroglice_500g.jpg

trebalo bi da ima u velikom merkatoru, ako nema, imas ovo u onoj maloj prodavnici u gornjem delu skadarlije.