March 14, 201213 yr @CowBoy: ... što se tiče tih random stvari, vidim često ispod železničke kod Buvljaka jednog čiču koji očigledno donosi stvari sa vojnog otpada, drži uglavnom odeću i ostali u civilne svrhe upotrebljivi pribor, ali ima pored toga i još svašta nešto. Mislim, ako ti je problem da se cimaš više puta i upoznaješ problematiku da bi nabavio nešto konkretno, prosto dogovoriš s njim da nekako nabavi kad bude išao, čini mi se da zna znanje. Deluje pedantno, šatorsko krilo na kom izlaže robu mu je organizovano baš onako zastavnički, ali istovremeno i trgovački, iykwim.
March 15, 201213 yr @CowBoy: ... što se tiče tih random stvari, vidim često ispod železničke kod Buvljaka jednog čiču koji očigledno donosi stvari sa vojnog otpada, drži uglavnom odeću i ostali u civilne svrhe upotrebljivi pribor, ali ima pored toga i još svašta nešto. Mislim, ako ti je problem da se cimaš više puta i upoznaješ problematiku da bi nabavio nešto konkretno, prosto dogovoriš s njim da nekako nabavi kad bude išao, čini mi se da zna znanje. Deluje pedantno, šatorsko krilo na kom izlaže robu mu je organizovano baš onako zastavnički, ali istovremeno i trgovački, iykwim.Hvala, pogledacu:)
March 16, 201213 yr Trebaju mi stare daske, skrinje, metalne kopce i razne random stvari.Ako u potrazi naletis na nesto sto lici na drvene stare skrinje molim ostavi info o lokaciji , vrlo sam zainteresovana. Ako kupis mozes preprodajuci mi i zaraditi ;)
March 16, 201213 yr Ako kupis mozes preprodajuci mi i zaraditi ;) Edited March 16, 201213 yr by Lezilebovich
March 21, 201213 yr Ima li ovde koga ko često ide u Mađarsku, ili živi tamo, a da poznaje tamošnje akvarističke radnje?
March 21, 201213 yr Zna i neko lokaciju (Beograd ili Zemun) nekog dobrog vojnog otpada ili jednostavno otpada gde ima svega i svacega?Trebaju mi stare daske, skrinje, metalne kopce i razne random stvari.Preporucujem vojnicki asov za kola. Dobro dodje.
March 21, 201213 yr socivari, jel neko kupovao tecnost za sociva u malim bocama, ispod 100 ml? treba da unesem u avijon, jebala ih pravila
March 21, 201213 yr socivari, jel neko kupovao tecnost za sociva u malim bocama, ispod 100 ml? treba da unesem u avijon, jebala ih pravilaimas po apotekama, ili tamo gde si kupio sociva i manja pakovanja tecnosti za ciscenje i cuvanjeako pak ne nadjes(sto spada u domen SFa), ja sam jednom presuo u manju bocicu, onu od apotekarskog alkohola i problem resenako ne nadjes javi se na pm
March 22, 201213 yr ima da se kupi gde hoces, ta mala. oko jendo duplo je jeftinija od velike, a tri puta manja.
March 23, 201213 yr Ima li ovde koga ko često ide u Mađarsku, ili živi tamo, a da poznaje tamošnje akvarističke radnje?Češka?
March 26, 201213 yr zna neko jel ima ovoga kod nas? kupovala u sloveniji, i gledala skoro po merkatorima u gradu al ništa..
March 26, 201213 yr trebalo bi da ima u velikom merkatoru, ako nema, imas ovo u onoj maloj prodavnici u gornjem delu skadarlije.