Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

@CowBoy: ... što se tiče tih random stvari, vidim često ispod železničke kod Buvljaka jednog čiču koji očigledno donosi stvari sa vojnog otpada, drži uglavnom odeću i ostali u civilne svrhe upotrebljivi pribor, ali ima pored toga i još svašta nešto. Mislim, ako ti je problem da se cimaš više puta i upoznaješ problematiku da bi nabavio nešto konkretno, prosto dogovoriš s njim da nekako nabavi kad bude išao, čini mi se da zna znanje. Deluje pedantno, šatorsko krilo na kom izlaže robu mu je organizovano baš onako zastavnički, ali istovremeno i trgovački, iykwim.

Posted
@CowBoy: ... što se tiče tih random stvari, vidim često ispod železničke kod Buvljaka jednog čiču koji očigledno donosi stvari sa vojnog otpada, drži uglavnom odeću i ostali u civilne svrhe upotrebljivi pribor, ali ima pored toga i još svašta nešto. Mislim, ako ti je problem da se cimaš više puta i upoznaješ problematiku da bi nabavio nešto konkretno, prosto dogovoriš s njim da nekako nabavi kad bude išao, čini mi se da zna znanje. Deluje pedantno, šatorsko krilo na kom izlaže robu mu je organizovano baš onako zastavnički, ali istovremeno i trgovački, iykwim.
Hvala, pogledacu:)
Posted
Trebaju mi stare daske, skrinje, metalne kopce i razne random stvari.
Ako u potrazi naletis na nesto sto lici na drvene stare skrinje molim ostavi info o lokaciji , vrlo sam zainteresovana. Ako kupis mozes preprodajuci mi i zaraditi ;)
Posted (edited)
Ako kupis mozes preprodajuci mi i zaraditi ;)
american-pickers.jpg?d=600 Edited by Lezilebovich
Posted

Ima li ovde koga ko često ide u Mađarsku, ili živi tamo, a da poznaje tamošnje akvarističke radnje?

Posted
Zna i neko lokaciju (Beograd ili Zemun) nekog dobrog vojnog otpada ili jednostavno otpada gde ima svega i svacega?Trebaju mi stare daske, skrinje, metalne kopce i razne random stvari.
Preporucujem vojnicki asov za kola. Dobro dodje.
Posted

socivari, jel neko kupovao tecnost za sociva u malim bocama, ispod 100 ml? treba da unesem u avijon, jebala ih pravila

Posted
socivari, jel neko kupovao tecnost za sociva u malim bocama, ispod 100 ml? treba da unesem u avijon, jebala ih pravila
imas po apotekama, ili tamo gde si kupio sociva i manja pakovanja tecnosti za ciscenje i cuvanjeako pak ne nadjes(sto spada u domen SFa), ja sam jednom presuo u manju bocicu, onu od apotekarskog alkohola i problem resenako ne nadjes javi se na pm
Posted

fala, znaci to je standard sajz.

Posted

ima da se kupi gde hoces, ta mala. oko jendo duplo je jeftinija od velike, a tri puta manja.

Posted
jel ima u pazovi i indjiji jos nekih autlet radnji osim onog benetona?
Posted
Ima li ovde koga ko često ide u Mađarsku, ili živi tamo, a da poznaje tamošnje akvarističke radnje?
Češka?
Posted

zna neko jel ima ovoga kod nas? kupovala u sloveniji, i gledala skoro po merkatorima u gradu al ništa.. huh.gifito_zlate_kroglice_500g.jpg

Posted

trebalo bi da ima u velikom merkatoru, ako nema, imas ovo u onoj maloj prodavnici u gornjem delu skadarlije.