FranziskaKafka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ne znam de ima se kupe posteri, ali možeš u bilo kojoj foto radnji da odštampaš na fotopapiru, bitno da ti je slika u dobroj rezoluciji (2 megapiksela poželjno). E sad cenu za neki veći format ne znam, ali izrađivao sam fotke u A4 formatu i to me je koštalo 120 đunti po komadu.Hvala. Ali to bas i nije to. U krajnjem slucaju moze i fotopapir, pa se onda urami, ali meni treba nesto drugo. Kazem da moze i obican papir (za kopiranje), posto bih da pravim neke kombinacije sa lepljenjem tipa dekupaž i slicno. -_-
Kudravi Gaucos Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ima li u Beogradu neka fotokopirnica koja radi subotom posle 15 ili nedeljom?Mislim da na Banjici kod pijace radi kopirnica uvek kad i pijaca, a to ukljucuje i subote i nedelje. U stvari, znam da je tako bilo pre nekih 6 meseci kad je meni trebalo. Ne vidim razlog da se ista promenilo....naravno, ako Banjicu racunas u grad :)
pachule Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ima li u Beogradu neka fotokopirnica koja radi subotom posle 15 ili nedeljom?Copy studio u Kumanovskoj, preko puta Telekomovog korisnickog servisa.011/244-30-93Nedeljom rade sigurno, od 9 ujutru. A mislim subotom do 22h, ali to mozes i da proveris telefonom ;)
FranziskaKafka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Pa oštampajтм na običnom papiru Pa trazim postere. Stampanje mi je poslednje resenje ako ih ne nadjem.
batticuore Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 PPPomoc!!!el moze neko iz bg-a da mi kaze di je Kajmakčalanska ulica (skontah samo da je negde na Zvezdari, valjda) i ulica Venizelosova (nekadasnja Đure Đakovića), tačnije treba mi hotel Admiral...sad probala na netu da nadjem neku normalnu mapu grada, i nis' ne nadjoh...unapred fala velika :)
nbg4ever Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Idi ovde i u pretragu objekata ukucaj Hotel Admiral
apotekarica Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Hotel Admiral se relativno lako pronalazi - krenes od centra, na primer uzmes neki autobus na stanici kod Doma Omladine - 16 ili 95. Onda sidjes na drugoj stanici, okrenes se desno, predjes ulicu (i nadjes se ispred ProCredit Banke) pa predjes jos jednom tako da se nadjes preko puta Banke, nastavis pravo do kraja ulice i nasla si se u Djure Djakovica. Zatim skrenes levo i posle jedno 300 m (lose mi ide procena, mozda ima malo vise) preko puta ugledas kitnjasto dvoriste i Hotel Admiral.
Idioteque Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 (edited) el moze neko iz bg-a da mi kaze di je Kajmakčalanska ulicaAko dolaziš busom ili vozom hvataj 83jku u pravcu Crvenog Krsta. Idi do poslednje stanice i onda pitaj nekoga, Kajmakčalanska je na 5 minuta. Edited October 25, 2008 by Idioteque
batticuore Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 (edited) Hvala apotekarici na tako preciznom opisu putanje :) , mada treba mi prvo ta kajmakcalanska, lako cu (oni ce) posle naci i taj hotel. @nbg4ever takodje fala i tebi, dobra je mapa, pomogla!u znak zahvalnosti, nadam se da volite...edit: Idioteque, posluzi se i ti bombonama! :D Edited October 25, 2008 by batticuore
ToniAdams Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 kajmakcalanska ti je paralelna sa bulevarom, recimo nekih 700m od vuka uzbrdo (mozda i vise, ne znam, idem kolima).dodji do etf-a, to svi znaju gde je, predji preko puta i nadji molerovu ulicu, ona izlazi na bulevar. od nje kreni uz bulevar i skreni u sedmu po redu ulicu desno. onda, prva levo i u kajmakcalanskoj si.
mustang Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 zna li neko dobrog prevodioca na engleski jezik? knjiga je u pitanju.
FranziskaKafka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Zavisi kakva knjiga. Udruzenje knjizevnih prevodilaca Srbije ili Udruzenje naucnih i strucnih prevodilaca Srbije. Prevode oni i na strani jezik, ne brini.
mustang Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 knjiga je tanka, nema puno ... fazon bukovskog. a koji su nasi prevodioci sa engleskog na srpski dobri? ili da ih znatehvala kafka btw :)
Recommended Posts